Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A 15 napos diéta – Ha gyors és hatékony fogyásra vágysz!

Diéta & Táplálkozás

A 15 napos diéta – Ha gyors és hatékony fogyásra vágysz!

Rengeteg olyan jelentõs esemény van az életünkben, amikorszeretnénk a lehetõ legjobb formánkat hozni, legyen szó egy családiösszejövetelrõl, üzleti tárgyalásról, vagy akár egy állásinterjúról.

Általábanakkor adjuk a legjobb formánkat, ha igazán jól érezzük magunkat a bõrünkben,amihez az is hozzájárul, hogy mekkora a ruhaméretünk és mekkora súlyt mutat amérlegünk.

Elõfordul, hogy egy-egy ilyen jelentõs esemény elõtt csak pár nappalkapunk észbe, hogy a viselni kívánt ruhadarabunk egy-egy mérettel kisebb, vagya kinézett szett akkor állna igazán jól, ha pár kilóval kevesebbet nyomnánk.

Ilyen helyzetben lehet megoldás a 15 napos diéta, amely két hét alatt 5-6 kilósúlyvesztést, azaz akár 2 mérettel kisebb ruhaméretet is jelenthet számunkra.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ezért az eredményért kõkeményen meg is kelldolgozni, hisz a komplex 15 napos program embert próbáló feladatot jelent a soklemondás és a diéta nem túl változatos étrendje miatt.

Ha érzed magadban aszükséges akaraterõt, nyugodtan olvass tovább, hogy megtudd, mire isszámíthatsz a diéta során.

A 15 napos programot 3×5 napos szakaszban kell teljesítened,vagyis 5 napos programot szükséges háromszor egymás után végig csinálnod, hogy elérd a vágyott célodat és csúcsformába kerülj a közelgõ nagy napra.

A programsorán követett étrend sajnos elég egyhangú és az elfogyasztható mennyiség is csekély, azonban kitartásodat kompenzálhatja a rövidtávon elérhetõ jelentõsebbsúlyvesztés.

A kúra során a kalóriabevitel csökkentése, illetve a rostot,fehérjét és szénhidrátot is tartalmazó étrend hozhatja számunka a jelentõseredményeket.

Nézzük is meg, mit fogyaszthatunk a 15 napos program alatt.A következõkben bemutatunk egy 5 napos mintaétrendet, amit 15 napon keresztül kell betartanunk, hogy teljesíthessük a kúra követelményeit.

Jó hír, hogy azelsõ 5 napot túlélve már 2 kilóval is könnyebbnek érezhetjük magunkat, a 15napot teljesítve pedig 6-8 kilóval is lejjebb kerülhet a mérleg nyelve.

Reggelire minden nap megehetsz egy narancsot vagy egy almát,alkalmanként egy kétszersültet is, és bármennyi cukormentes kávét és teát megihatsz. A reggeli bár kihívást jelent, de megfelelõ vitamint és rostotbiztosít számunka egy napkezdéshez.

1. nap:

Ebéd: 1 narancs vagy 1 alma vagy 1 grépfrút, 1 kemény tojás,1 zsírszegény kefir, 2 kétszersült és 1 csésze cukormentes kávé vagy tea

Vacsora: 2 paradicsom, 1 fejes saláta, 2 kemény tojás, 2kétszersült és 1 zsírszegény kefir

2. nap

Ebéd: 1 narancs vagy 1 grépfrút, 1 kemény tojás, 1zsírszegény kefir és 2 kétszersült

Vacsora: 1 kis adag csirkehús, 1 paradicsom, 1 narancs vagy1 grépfrút, 1 kétszersült,

1 zsírszegény kefir és cukormentes kávé vagy tea.

3. nap

Ebéd: 1 narancs vagy 1 grépfrút, 1 kemény tojás, 1 fejsaláta és 1 zsírszegény kefir

Vacsora: 3 szelet parizer, 1 narancs vagy 1 grépfrút, 1kétszersült, 1 kefir és cukormentes kávé és tea

4. nap

Ebéd: Körülbelül 15 dkg zsírszegény túró, 1 csemegeuborka, 1kétszersült és 1 paradicsom

Vacsora: 1 kevés csirkehús, 2 paradicsom, 1 alma és 1kétszersült

5. nap

Ebéd: 20-25 dkg gépsonka, 1 paradicsom, valamint 1kétszersült

Vacsora: 25 dkg párolt zöldség 1 kemény tojással és 1paradicsommal

Fontos, hogy a kúrát csak alkalmanként végezzük, mertszervezetünk számára megterhelést jelent.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel