Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A csillagok állása is befolyásolhatja a fogyókúra sikerét?

Diéta & Táplálkozás

A csillagok állása is befolyásolhatja a fogyókúra sikerét?

Érdekesnél érdekesebb diétás módszerek és tisztítókúrákláttak napvilágot az utóbbi pár évtizedben. Az egyik ilyen egyedülálló kúra alé-böjt, aminél pontos idõzítés és tökéletes helyszín szükséges a megfelelõhatásfok eléréséhez, szervezetünk és lelkünk maximális megtisztulásához.

Számos népcsoport idõzítette a böjtöt a tavasz kezdetére,ami a természet újjászületése révén a test és a lélek újjászületésével került összhangba – nagy hagyományokat õrzõ vallási szertartások alapjaként.

Sokesetben õsszel is tartottak ilyen böjti idõszakokat az õseink, ami számukra egyteljesen természetes, a mindennapi rituálék részét képezõ folyamat volt – nemis gondolták, hogy ezzel szervezetük számára milyen jó szolgálatot tesznek, ésmilyen hatékonyan tisztítják át szervezetüket a böjti idõszakok során.

Rendkívül különleges, hogy a böjti idõszakok a teliholdat követõ fogyó holdciklusban zajlottak, hiszen a Hold állása õseink szerint meghatározták azt, hogy azemberi szervezet mikor a legfogékonyabb a lemondásokra, az elengedésekre – ésez által a modern lé-böjt kúrák szerin a fogyásra.

Most már tudjuk, hogy a fogyó Hold támogatja a fogyókúránkat,a léböjt-kúrának viszont arra is van ajánlata, hogy hol érdemes belevágnunk a fogyásba. A kúra alapjai szerint érdemes egy távolabbi helyszínt választani,például a hegyekbe kirándulni a böjt idejére.

A kúra maga pedig 2 ráhangoló, 4 lénapot, és 1 felépítõ napot tartalmaz. A hangoló és felépítõ napokon csakzöldségeket fogyaszthatunk, a lénapok során pedig csak folyadékot ihatunk – aztviszont óriási mennyiségben, és semmilyen szilárd táplálék nem engedélyezett.

Aböjt alatt érdemes kíméletes mozgásformákat választanunk, a könnyed úszást,vagy a hegyvidéki sétákat. A böjt alatt testünk megtisztul, és szellemünkenergiára kap, és akár 5 kilót is leadhatunk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel