Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A fogyitabletta segít?

Diéta & Táplálkozás

A fogyitabletta segít?

A fogyókúrás tabletták kínálatában keresgélve hatalmasválaszték fogad bennünket. Mind a tabletta összetevõit, mind az állagáttekintve számos lehetõség közül választhatunk.

Megtalálja a kedvére valófogyókúrás tablettát az is, aki a növényi összetevõkre esküszik és az is, aki igazán gyors eredményekre vágyik a fogyókúrájában.

Ha valaki a folyadék alapúfogyókúrákat kedveli, és így a turmixokat részesíti elõnyben, ilyen típusúétrend kiegészítõt is találhat a piacon. Ugyanakkor, ha valaki a vényköteles készítményekben bízik, annak sem kell csalódnia, mert ilyen is elérhetõ afogyni vágyók számára.

Mit mondanak ezekrõl a csodaszerekrõl maguk a felhasználók? Egy rövid kutatás erejéig megkérdeztünk pár fogyasztót a tapasztalataikról, ésa teljesség igénye nélkül most megosztjuk két résztvevõ véleményét veletek,hogy õk mit is gondolnak a fogyitablettákról:

Kata úgy nyilatkozott, hogy „a tablettával, mint formával semmi gondom nincs. Nem úgy gondolok rá,mint aki gyógyszert szed, hanem mint vitamintablettára gondolok. Csak egy bajomvan vele: ha nem szedem, visszahízom azt, amit már leadtam. Ez pedig egy ördögikörbe taszít engem. Arra már rájöttem, hogy tartósan fogyni két dolgot jelent:vagy életem végéig szedem a fogyasztó tablettát, vagy komolyan veszem azegészséges étrendes cikkeket. Ma már hajlok az utóbbira, csak még nincs meg a kellõelszántságom. Most még tablettázom, mert jön a karácsony, akkor biztosan nemtudom megállni, hogy ne egyek. Majd az ünnepek után, remélem sikerül azelszántságot megtalálnom magamban.”

Az egyensúly kedvéért bemutatunk egy férfi véleményt is,hiszen a fogyókúra az erõsebbik nem tagjait is érinti:

Károly elmondása alapján „egy hónapja szedem az alli tablettát. Sok mellékhatása van, de én rengeteg vizetmegiszom mellé, diétás étrendet követek, és naponta 12 órát dolgozomasztalosként. 156 kilóból kellene leadnom jó párszor tíz kilót. Eddig 3,5 kiló mínuszt tudtamle. Ez így kevésnek tûnik, de remélem meg lesz a hatása.”

 

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel