Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A három legjobb élelmiszer zsírégetéshez

Diéta & Táplálkozás

A három legjobb élelmiszer zsírégetéshez

Igazán eredményes és hosszútávon fenntartható fogyást akkorérhetünk el, ha a rendszeres sportot kombináljuk a zsírégetõ diétás étrenddel.

A rapid diéták általában abban segítenek, hogyan szabaduljunk meg az izomzatunktól és a bennünk lévõ víztõl, de az igazi zsírégetésben vajmi kevesetsegítenek.

Viszont több olyan étel közül is választhatunk, amiknek asegítségével képesek lehetünk fogyni, egyszerûen csak kerüljön belõlük mindennap az asztalra és fogyasszuk egészséggel. Milyen ételekrõl van szó?

Remek zsírégetõ alapanyagok a jódban és fehérjében gazdag tenger gyümölcsei, így ha kedveljük ezeket a fogásokat érdemes belõlerendszeresen fogyasztanunk a gyorsabb emésztés érdekében.

A magas cink és egyébásványi anyag tartalma miatt kedvezõen befolyásolják a hangulatunkat is ezek azételek. A hal, a rák, a homár mind-mind abban segítenek a szervezetünknek ésnekünk, hogy leadjuk a felesleges kilóinkat a megfelelõ mozgás segítségével.

Érdemes szétnéznünk, hogy mennyiféle étel és fogás készíthetõ a tengergyümölcseibõl, meg is fogunk lepõdni, hiszen egy rendkívül sokszínû formábanfelhasználható alapanyagról beszélünk.

Rendkívül hatékony zsírégetõ az alga, amit érdemes mindenfogyni vágyónak beépítenie az étrendjébe. Ezek a vízben élõ növények rengetegvitamint tartalmaznak, és jódban gazdag alapanyagok, továbbá ásványi anyagok isnagymértékben megtalálhatóak bennük.

A tengeri és vízi élõlények sora mellé jöjjön egy gyümölcsis. A közkedvelt, kékes-lilás áfonya szuper zsírégetõ hatással bír. A finomgyümölcsben számtalan vitamin, ásványi anyag és bioaktív anyag is van, amikfelgyorsítják az emésztést, és mindezek mellett még az immunrendszer mûködésétis támogatják.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel