Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A legjobb diétás salátareceptek

Diéta & Táplálkozás

A legjobb diétás salátareceptek

A salátával kapcsolatban általánosan elterjedt nézet, hogy nem hizlal. Viszont ennek ellenére mégis készülnek olyan cukros salátaöntetekés zsíros sajtokkal gazdagított saláták, amik garantálják a kilók gyarapodását.

Mi most olyan saláta recepteket mutatunk, amik valóban nem hizlalnak, sõt ideális társak egy-egy diétás idõszakban.

Paradicsom-hagyma saláta

Hozzávalók: 2 paradicsom, 1 fej hagyma, pici só, olívaolajvagy tökmagolaj, oregánó, bazsalikom. Ezeket a hozzávalókat apróra vágjuk,összekeverjük, pár percig hagyjuk pihenni, hogy az ízek összeérjenek, és márfogyaszthatjuk is.

Caprese saláta

Hozzávalók: 3 paradicsom, 20 dkg mozzarella, olívaolaj,bazsalikom, kapribogyó, oregánó. A mozzarellát vékonyra szeljük, a paradicsomotfelkarikázzuk, ezt a két összetevõt egy tálban egymásra rétegezzük, majd atöbbi hozzávalóból készült öntettel nyakon öntjük a friss salátánkat.

Brókersaláta

Hozzávalók: 1 doboz kukorica, 5 paradicsom, 1 doboz gomba,20 dkg brokkoli, 4 keményre fõtt tojás, másfél dl olívaolaj, borecet ésfûszerek. Elkészítjük az olaj, ecet és fûszerek hozzáadásával az öntetet. Abrokkolit és gombát megfõzzük, a kukoricáról a levét leöntjük, a paradicsomokatpedig felszeleteljük. Ha a brokkoli és a gomba megpuhult és leszûrtük, mindenhozzávalót összekeverünk és frissen fogyaszthatjuk is a salátát. Ízlése szerintbele is keverhetjük a fõtt tojásokat, de mellé is fogyaszthatjuk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel