Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A legjobb méregtelenítő és fogyókúrás almakoktélok az őszre – Pontos recepttel!

Diéta & Táplálkozás

A legjobb méregtelenítő és fogyókúrás almakoktélok az őszre – Pontos recepttel!

Kutatási eredmények igazolják, hogy õszi gyümölcs sztárunk,az alma, bizony rengeteg elõnyös tulajdonsággal rendelkezik egészségmegõrzésünk szempontjából. Elegendõ két darab almát ennünk egy nap, és ezzel márisfeltöltjük az egy napra szükséges C-vitamin raktárainkat.

Kalória tartalmaalacsony, mindössze 50 kalória van egy almában, köszönhetõen a magas víztartalmának– mintegy 85%-a víz. Az alma segíti az emésztést, az anyagcserét, a szervezet és a bélrendszer tisztító folyamatait, és támogatja a felesleges kilók leadásátis.

Az alma egyedül fogyasztva is rendkívül ízletes, azonban más hasznoszöldséggel vagy gyümölccsel kombinálva olyan friss koktélokat készíthetünkbelõle, amelyek a méregtelenítést és a fogyást garantáltan elõsegítik. Cikkünk három recepttel is segít, hogy milyen koktélt érdemes elkészíteni az almából.

Alma-sárgarépa koktél: 2 almát, 1 sárgarépát, 50g fõttcéklát és 100g szõlõt alaposan megtisztítunk, és apróra vágunk, majd egy turmixsegítségével frissen elkészítjük az õszi évszak egyik szenzációs koktélját.

Alma-szõlõ koktél: 1 almát, 150g fehér szõlõt, 30g tormátmegtisztítva, kimagozva és apróra darabolva turmix segítségével elegyítünk, ésegy kis marék koriander, illetve 15ml citromlé felhasználásával ízesítjükitalunkat.

Alma-káposzta koktél: Fél fej vöröskáposztát és 2 almátmegtisztítunk, feldarabolunk és turmix segítségével koktéllá varázsoluk, amitmég ízlés szerint édesköménnyel és 15 ml citromlével bolondítunk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel