Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

A legjobb méregtelenítő teák fogyókúrához

Diéta & Táplálkozás

A legjobb méregtelenítő teák fogyókúrához

A salaktalanításra érdemes a diéták és fogyókúrákelõszobájaként tekintenünk, és ajánlott minden esetben tisztítókúrába fognunk,mielõtt elkezdjük a diétát.

A sikeres fogyókúránkat segíti, ha elõbb aszervezetünkbõl kimossuk a káros anyagokat. Viszont érdemes azt tudni, hogyanis foghatunk bele egy ilyen folyamatba. Ha kedveli a gyógyteákat, akkor ebben acikkben olvasottak biztosan kedvére lesznek.

A csalántea remek vízhajtó és salaktalanító tea.Segítségével felturbózható az emésztés, és jótékony vértisztító hatása isismert.

A fogyasztása éhgyomorra ajánlott, és a napi maximum mennyiség 1-2 csésze. Többek között a vízhajtó hatása révén a vitaminokat is kimossa aszervezetbõl, ezért rendszeres fogyasztásra nem ajánlott a csalántea.

A zöld tea ugyancsak kedvez a salaktalanításnak, és remektárs a zsírégetésben. A fogyasztása a fõétkezések után javasolt, mert ekkorfejti ki leginkább a kedvezõ hatásait segítve a zsírsejtek felszámolását, azemésztést, és a salakanyagok kimosását.

A gyömbér tea ugyancsak közkedvelt a méregtelenítõk körében. Ez az ízletes és zamatos tea remek görcsoldó, felgyorsítja az emésztést, és avérkeringésre is jótékony hatással van.

A citromfû tea is segíti a szervezet salaktalanítását, ésemellett egy zsúfolt napon is remek segítõnk lehet nyugtató hatásánakköszönhetõen. Éppen ezért reggel és este is bátran fogyasztható idegeinkvédelme érdekében is.

A bodzatea ugyancsak remek méregtelenítõ, vízhajtó,ugyanakkor vírusölõ hatású is.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel