Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Akár négyszer többet fogyhatunk zöldséglevek segítségével

Diéta & Táplálkozás

Akár négyszer többet fogyhatunk zöldséglevek segítségével

A fogyni vágyók szeretnek megismerni minden gyors és hatásosmódszert, amik remek kiegészítõi lehetnek egy-egy már bevált diétás eljárásuknak.

A Kalifornia Egyetem szakértõi szolgálnak most egy remek trükkel,amik akár megnégyszerezhetik a fogyás sikerességét, és ehhez nem is kell másttennünk, mint a zöldséglevek jótékony erejére bíznunk magunkat és a diétánkat.

A zöldség-lé egy rendkívül változatos és hatékony segítõtársa diéta idején – nyilatkozta Dr. Carl Keen, kutatásvezetõ.

A zöldséglevek ugyanis gyorsítják az emésztést, fokozzák a zsírégetés folyamatát és segíteneka teltségérzet kialakulásában és az éhségérzet kordában tartásában.

Nincs ismás teendõ a sikeres fogyás útján, mint rengeteg zöldséget és gyümölcsötfogyasztani. Lássuk, milyen kutatással sikerült igazolnia a szakembereknek eztaz állítást.

A kutatók az Amerikai Szív Szövetség diétáját alkalmazták akísérletben részt vevõk körében, amit a társaság a magas vérnyomás ellendolgozott ki.

A kutatásba véletlenszerûen kerültek be a résztvevõk, és arésztvevõket két csoportra osztották, akiknek 12 héten át kellett tartaniuk amegadott diétát. Az egyik csoportnak napi szinten fogyasztania kellett a diétakiegészítéseként 1-2 pohár nátriumban és káliumban gazdag zöldséglevet.

A diétaalapvetõen zöldség és gyümölcsfogyasztáson alapszik, és rengeteg rostot,ásványi anyagot, sovány tejtermékeket, valamint telítetlen zsírsavakatfogyaszthatnak a páciensek.

A 12 hét eredményeit elemezve a kutatókfelfedezték, hogy azok, akik naponta 2,5 dl zöldséglevet ittak 2 kilót adtak lea vizsgált idõszakban, míg a zöldséglevet nem fogyasztók csupán fél kilótfogytak.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel