Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Az alma segíthet, ha felszaladt néhány kiló

Diéta & Táplálkozás

Az alma segíthet, ha felszaladt néhány kiló

Nincs olyan hely ezen a Földön, ahol ne ismernék, kedvelnékés szeretnék az emberek az almát, ami ráadásul könnyen elérhetõ gyógyírmindenki számára. Óriás vitamintartalma van, csodálatos az aromája, és még afogyáshoz is hozzájárulhat.

Amennyire sokan ismerik az almát, annyira kevesen tudják,hogy pontosan milyen kedvezõ hatásai vannak ennek a kerekded gyümölcsnek.

Védiegészségünket, erõsíti ellenálló képességünket, csökkenti a káros koleszterint,szív- és érrendszerünkre jótékony hatással van, pektintartalma segíti szervezünk méregtelenítését, és a bélrendszerünk belsõ védelmét.

Rostban gazdaggyümölcsünk segíti az anyagcsere folyamatainkat, így járul hozzá a fogyáshoz,és elfogyasztva kellemes teltségérzetet biztosít számunkra. A fogyásszempontjából kedvezõ tulajdonsága még a vízhajtó ereje, magas káliumtartalmának köszönhetõen.

Ebbõl adódóan csökkenti a vérnyomást is. A csontritkulás elõfordulását is csökkenti bór- és kalciumtartalmának köszönhetõen.

A látásunkat is támogatja szelén és cink tartalma révén. A fogyókúrákban további jótékony hatása a sejtmegújító képessége és bõrfeszesítõ hatása, akár a narancsbõr ellen is alkalmazható természetes gyógyírként.

Nincs is más teendõnk, mint napi 2 almát frissen és héjastul elfogyasztani és minden kedvezõ hatását élvezhetjük ennek a vitaminbombának.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel