Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Céklakúrával a hasi zsír és a méreganyagok ellen!

Diéta & Táplálkozás

Céklakúrával a hasi zsír és a méreganyagok ellen!

Az õszi idõszak is remek alkalmat kínál az embernek, hogy atéli idõszakra felkészülve leadja a súlyfelesleget és kitisztítsa aszervezetébõl a felesleges salakanyagokat.

A salaktalanítás kifejezetten jószolgálatot tesz a fogyásban és a szervezet számára is rendkívül egészséges. A céklakúra, egy igazi õszi tisztítókúra, ami méregtelenít, fogyaszt és emellettmég a vitaminraktáraink számára is kedvezõ.

A cékla közismert vérképzõ és immunerõsítõ. A céklakedvelõktudják, hogy ez a zöldség rendkívül gazdag antioxidánsokban, vasban, segítmegelõzni a vérszegénységet és csodás salaktalanító alapanyag.

A cékla azonbanennél is többre képes, az ún. betain tartalma révén remek zsírbontó hatása isvan, így a méregtelenítés révén segít a felesleges anyagokat eltávolítani aszervezetbõl és e mellett kedvezõ hatással van a koleszterinszintre is.

A kálium tartalma révén is segít a cékla a fogyásban. Ezannak köszönhetõ, hogy a kálium segítségével a szervezet képes egyensúlyba kerülni még a túlzott só fogyasztás mellett is, és ennek köszönhetõen ugyancsakbeindulhat a fogyás.

A nátrium-kálium egyensúlya ugyanis könnyedén felborulhata sós ételek fogyasztásával, és ezzel csak a raktározás kellemetlen folyamataiindulnak el.

A céklakúra rendkívül egyszerû, hiszen nem igényel más, mint hogy minden egyes étkezésnél cékla lé vagy savanyú vagy egyéb formában együnk némi céklát is.

Éppen ezért a céklakúra egy alacsony kalóriás, változatos, tudatos étrendremek kiegészítõje lehet. A céklával kiegészített diétás étrendünk öt napelteltével akár 2-3 kiló súlycsökkenést is eredményezhet számunkra.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel