Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Diétázz spenóttal – A lapos has titka!

Diéta & Táplálkozás

Diétázz spenóttal – A lapos has titka!

A spenót termesztése és elkészítése is rendkívül egyszerû,gondos kezekben pedig mennyei fogások készülhetnek ebbõl a remek alapanyagból –kár, hogy a magyarok annyira nem kedvelik ezt a zöld csodát.

Pedig a fogyásbanis remek partner lehet a spenót, hisz olyan értékes anyagokban gazdag, amiksegítik a szervezetet megtisztítani a felesleges kilóktól, és fogyasztásávalmég a lapos has sem marad távoli álomkép elõttünk.

A spenót is gazdag rostokban, és ennek révén képe nagytakarítást végezni a belekben, vagyis képes átmosni a szervezetet éskitisztítani minden felgyûlt felesleges salakanyagot, aminek következtébenoptimális mûködésre állhat rá az emésztés, olyan problémáktól szabadíthat meg,mint a puffadás, ami a lassú anyagcsere velejárója.

A rostok mellett amagnézium és káliumtartalma révén ugyancsak a zsírégetés folyamatát segíti.  Akálium révén még a felesleges folyadéktól is megtisztítja szervezetünket,hiszen a kálium remek vízhajtó. Így figyelembe véve, hogy a puffadáson és avízhajtásban is segít a spenót, már e kettõ tulajdonsága révén is látványoseredményeket érhetünk el a fogyásban, és a hasunk külalakjában.

Nem beszélvearról, hogy a felesleges folyadék és salakanyag távozásával a narancsbõr elleniharcunk is jóval hatékonyabb lehet. Mindezeket figyelembe véve, ha szeretnénkmegszabadulni a sörhastól, akkor igazi társra találhatunk a spenót formájában alaposabb hasért folytatott küzdelemben.

Foszforban is gazdag, aminekköszönthetõen hatékonyan bontja a szénhidrátokat. A tudatos és harmonikus táplálkozásban éppen ezért helyet kell szorítanunk a spenótnak is, ami elûzi apuffadást és a felesleges vizet, és garantálja a laposabb hasat.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel