Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Egészséges italokat a fogyni vágyóknak is

Diéta & Táplálkozás

Egészséges italokat a fogyni vágyóknak is

Ajánlott naponta 2-2,5 liternyi folyadékot fogyasztanunk –mindentõl függetlenül ez tekinthetõ egy átlagos, alap mennyiségnek. Haszeretnénk léböjt segítségével fogyni, akkor ennél jóval nagyobb mennyiséget ismagunkhoz vehetünk.

A súlyfelesleg leadását természetes módon támogatja a tiszta ásványvíz, de jótékonyan befolyásolja a fogyást a zöld tea is.

Meglepõ lehet, de akár alkoholt is fogyaszthatunk a fogyókúránk,diétánk ideje alatt, mert vannak kifejezetten egészséges alkoholos italaink is.

Ilyen például a Bloody Mary fantázia névre hallgató koktélunk, amit ha sok paradicsomlével és kicsi vodkával készítünk, csak az egészségünket szolgálja,hiszen a paradicsom jótékony hatással van a szív- és érrendszeri problémák megelõzésére.

A mértékkel elfogyasztott sör csökkenti a vérzsírszintet éshozzájárul az erõsebb immunrendszerhez. Ez a hatás akkor is érvényesül, ha azalkoholmentes változatot részesítjük elõnyben, mert egyéb okok miatt nem fogyasztunk alkoholt.

Megosztó italunk a kávé. Érdemes róla tudni, hogykalóriamentes, ha cukormentesen és tej nélkül fogyasztjuk, koffeintartalmarévén pedig hosszabb élettartamot is remélhetünk a fogyasztásával.

Viszont átlehet esni a ló túloldalára, így öt csésze kávénál semmiképpen sem fogyasszunk többet, mert az esti pihenésünk rovására mehet.

A frissen facsart narancslé kedvezõen befolyásolja életkedvünket, közérzetünket és energiaszintünket. C-vitaminban és rostokbangazdag, továbbá vírusölõ hatása van, így influenza szezonban kifejezettenajánlott a fogyasztása.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel