Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Egyhetes zsírégető program a gyors fogyás reményében – Recepttel!

Diéta & Táplálkozás

Egyhetes zsírégető program a gyors fogyás reményében – Recepttel!

Számos olyan alkalom és esemény lehet az életünkben, amikorcsak pár napunk van rá, hogy igazán jó formába hozzuk magunkat, és ilyenkor nemtudunk más eszközhöz nyúlni, csakis a fogyókúrához, mert ezzel tudjuk elérni,hogy az a kiszemelt ruhadarab igazán jól is mutasson rajtunk.

Az pedig egyáltalán nem elhanyagolható egy ilyen esemény elõtt, hogy pontosan hogyan is kezdünk bele a diétánkba.

Az egyhetes program egy olyan gyors diétás módszer, amirendkívül egészséges és hatékony, viszont csakis átmenetei jelleggelalkalmazható, így 7 nap után abba is kell hagynunk ezt a diétát.

A 7 nap célja a turbó zsírégetés és mindennek az alapja egy zsírégetõ leves elkészítése, amibõl korlátlan mennyiséget fogyaszthatunk a diéta hetében.

A levessegítségével alacsony kalóriaértékû tápanyagok kerülnek a szervezetünkbe éstestünk megszabadul a felesleges zsírtól, éppen ezért érdemes a levesbõl bátranfogyasztani, mert ez fog bennünket lefogyasztani.

Még egyszer ki kell azonbanazt hangsúlyozni, hogy a leves kúra kizárólag egy héten át alkalmazható, és tilos azt tovább folytatnunk a 7 nap leteltével. Ez alatt az egy hét alattazonban a leves segítségével akár 3-4 kilót is leadhatunk, távoznak a szervezet salakanyagai, életerõnk pedig az egekbe szökik.

A hét nap során számos élelmiszert jobb, ha mellõzünk asiker érdekében, ilyen az alkohol, minden szénsavas ital, a tojás, a cukor, akrumpli, a hagyományos rántott ételek. De nézzük inkább azt, hogy mi az, amibõl viszont bátran ehetünk, hogyan készítsük el a fogyasztó levesünket?

Daraboljunkfel apróra 6 fej vöröshagymát, 1,5 kg káposztát, 2 zöldpaprikát, 3 zellergyökeret vagy 8 zellerszárat, 1 sárgarépát, friss petrezselymet és bazsalikomot.

Mindent tegyünk egy nagy lábasba, öntsünk rá 2 doboz paradicsompürét, tegyünkbele 1 db leveskockát, és engedjük fel annyi vízzel, hogy minden hozzávalótellepjen. Forraljuk 10 percig nagy lángon, majd 20-30 percig lassú tûzön fõzzükkészre a levest.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel