Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Egyszerű méregtelenítés, amivel megalapozhatod őszi fogyókúrádat

Diéta & Táplálkozás

Egyszerű méregtelenítés, amivel megalapozhatod őszi fogyókúrádat

Szervezetünk és immunrendszerünk számára is célszerûidõnként megtisztulni a salaktalanító kúrák segítségével. A méregtelenítésakkor is jó választás, ha éppen fogyókúra elõtt állunk, és szeretnénk a legjobberedményeket elérni. Mi lehet a legegyszerûbb módszer a méregtelenítésre?

Számtalan kúra közül válogathatunk, ha szeretnénknagytakarítást végezni a szervezetünkben, az egyik közkedvelt módszer az egynapos méregtelenítés, ami gyorsasága és hatékonysága miatt lett annyiranépszerû.

Hetente vagy kéthetente érdemes egynapos kúrát tartani, ami abbóláll, hogy aznap csak gyümölcsöt, csak rizst, vagy csak joghurtot eszünk.

A sokfolyadékfogyasztás ugyancsak kedvelt salaktalanító módszer, így tarthatunkegy-egy víznapot, amikor csak vizet iszunk, vagy ha ezt nem tudjuk kivitelezni,akkor 100%-os gyümölcs és zöldséglevekkel egészítjük ki a folyadékbevitelt,viszont ezeken a napokon nem veszünk magunkhoz semmilyen szilárd táplálékot.

A gabonafélék is segíthetnek a salaktalanításban, sõt még azöldfûszerek is, viszont tudni kell, hogyan érdemes ezeket méregtelenítéscéljából használni.

A teljes kiõrlésû gabonák jól tisztítják a szervezetet, ésremek alapanyagok, amikbõl ízletes ételeket tudunk készíteni, fõlegzöldfûszerek hozzáadásával. A mozgás is segít a méregtelenítésben, a jógapéldául egy remek módszer erre.

Ez a mozgásforma ellazít, segít feldolgozni a napi stresszt, gyorsítja az emésztést, és mindezekkel hatékonyan járul hozzá aszervezet és az elme megtisztításához.

Számtalan szintetikus termék is elérhetõméregtelenítés céljára, ilyen a detox tapasz; viszont annyira sok természetesmódszer és megoldás közül választhatunk, hogy érdemesebb inkább utóbbiak mellett letennünk a voksot.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel