Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fogyás ultrahanggal – Ma már ez sem lehetetlen!

Diéta & Táplálkozás

Fogyás ultrahanggal – Ma már ez sem lehetetlen!

Rengeteg technológiai újítás vesz bennünket körbe, és igazez a modern orvostudomány eszközeire is, így nemsokára talán olyan módszerekkellesz képes a tudomány a mozgásképtelen és elhízott emberek lefogyasztására,hogy azoknak egy perc aktív tevékenységet sem kell végezniük.

Ennek alehetõségnek bizonyára sokan örülnének, azonban még nincs a birtokunkban semmilyen csodakütyü, ami segítene lefogyni, de elképzelhetõ, hogy ez márkorántsem a távoli jövõ része, semmint a közeli jövõé.

Az orvosok szerint a felesleges zsírrétegek eltávolítása egyszékben ülve egy ultrahang készülék segítségével is megvalósulhat a jövõben. Azúgynevezett ultrahangos kavitáció nem jár mûtéti beavatkozással, nem kell késalá feküdni, ez nem egyenlõ a zsírleszívással, nincsenek mûtét utáni sebek…csak pár, teljesen fájdalommentes kezelési alkalom és az ember látványosanveszíthet a felesleges zsírpárnáiból.

Az ultrahang készülék jeleket közvetít a zsírszövethez,aminek hatására a zsírszövetekben buborékok jönnek létre, és buborékokat afolyamatos energia révén olyan terhelés éri, amitõl szétdurrannak – vagyiselkezdenek égni a zsírrétegek.

A felszabadult zsírok a nyirokkeringés és avéráram utasaiként távoznak a testünkbõl. Az ultrahangok követeztébenkeletkezett buborékok képesek véglegesen elpusztítani a zsírsejteket, így egytartós eredményre számíthatunk a kezelés révén, hiszen az elpusztított és roncsoltmembrán révén a zsírsejt már nem tud újra raktározni.

A módszer heti egyszer20-30 percen át alkalmazható, amiben 1-2 testrész kezelésére van lehetõség; ésa kavitációs ultrahang 30 napon belül látható eredményekkel szolgálhat.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel