Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fogyj boldogan, internetezve!

Diéta & Táplálkozás

Fogyj boldogan, internetezve!

Egy friss kutatás eredményei szerint az internet használatés a testsúly összefüggnek egymással, éppen ezért egyáltalán nem mindegy,hogyan netezünk, és milyen oldalakon szörfölünk, ha fogyni akarunk. Az internetsegíthet abban, hogy elérjük a vágyott alakunkat.

A szakemberek megalkottak egy fogyókúrás ötletekkel,tanácsokkal és jó gyakorlatokkal kapcsolatos internetes oldalt, amely mögöttmég adatbázis is található, aminek köszönhetõen a felhasználók könnyedénregisztrálhatnak az oldalon, megadhatják adataikat és mindenféle információt afogyókúrájukkal kapcsolatban, és az oldal segítségével nyomon követhettékcéljaik megvalósulását.

A kutatók a vizsgált embereket megkérték, hogyzsírégetõ módszert alkalmazva szabaduljanak meg néhány kilótól, majd kezdjék elhasználni az említett weboldalt.

A kutatás eredményei szerint azok a résztvevõk, akik gyakran visszatértek az oldalra egyáltalán nem híztak vissza,vagy csak néhány kilót híztak vissza; összehasonlítva azokkal, akik nemhasználták az oldalt.

Egészen pontosan a kutatás számai szerint ez annyit tesz,hogy azok a fogyókúrázók, akik havi egy vagy akár több alkalommal beléptek aweboldalra és ellenõrizték az adataikat a fogyást követõ 2,5 évben; a leadott 8,5 kilóból 4 kilót továbbra sem szedtek vissza magukra.

Azok a fogyókúrázók,akik a fogyást követõen csak 14 hónapon át használták az oldalt, csupán 2 kilóttartottak meg a korábbi fogyásból.

Kristine Funk, a kutatás vezetõje úgynyilatkozott, hogy számos kiaknázható lehetõség rejlik az internetben, amit afogyókúrázók is sikerrel alkalmazhatnak annak érdekében, hogy tartóseredményeket tudjanak elérni. Érdemes megtalálni, és élni ezekkel alehetõségekkel.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel