Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fogyj mandarinnal!

Diéta & Táplálkozás

Fogyj mandarinnal!

Számtalan kutatás eredménye alapján tudjuk, hogy acitrusfélék segítik a fogyást, és hatékony társak a diétában.

A grapefruit és anarancs sokszor helyet is kap a diétás étrendben, azonban nem szabadelfeledkeznünk a mandarinról sem, hiszen remek salaktalanító folyamatokat indít el a szervezetünkben és zsírégetõ hatása révén segít a fogyásban, arról nem isbeszélve, hogy rendkívül zamatos és ízletes.

Minden ember életében elõfordul, hogy megkíván egy-egyédesebb falatot, és szívesen fogyaszt édességet, és sok olyan ember is van, akinapi szinten szeret nassolni és édes ízeket fogyasztani.

Éppen ezért a diéta rendkívül nagy megpróbáltatásokat jelent mindenki számára, hisz hatalmasakaraterõre van szükség a játékszabályok betartásához. Ezekben az idõkben remeksegítség az édeskés mandarin, ami remek alternatíva, ha megkívánunk a diétaalatt egy-egy csokoládét.

A mandarin nem mellesleg egészségesebb is, hiszenösszetett szénhidrát révén nem emeli úgy meg a vércukorszintet, egyenletesebben tartja azt, mint az egyszerû szénhidrátok.

A mandarin a vércukorra gyakoroltkedvezõ hatásaival akkor is segíthet, ha nagyon éhesek vagyunk, ha kimerültekvagyunk, vagy éppen idegesebbek, mint máskor.

Milyen hatások révén éri el a mandarin, hogy hatékony társlehet a diétánkban? Segít salaktalanítani a felgyûlt méreganyagokat, gyorsítjais a megtisztuláshoz szükséges folyamatokat a májra és a vesére gyakoroltjótékony hatásai révén, gyorsítja az emésztést és vízhajtó hatású is.

A mandarin C-vitaminban gazdag, így segíti a zsíranyagcserét. A kutatásieredmények szerint pedig tartalmaz ún. nobiletint is, ami a túlsúly kialakulásátsegít megelõzni.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel