Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fogyjon hínárral!

Diéta & Táplálkozás

Fogyjon hínárral!

Manapság rengeteg ember gyötrõdik a súlyfelesleg okoztanehézségekkel, és ebben a nehéz állapotban a kívánt súly elérése érdekébenbizony egy laikus fül számára furcsán hangzó alapanyagok és pirulák isbekerülnek a fogyókúrás repertoárba.

Jelenleg az orvosok egy igazán megdöbbentõés parányi élõlény fogyókúrában hasznos szerepére jöttek rá, ami a szélsõségesmértékben elhízott emberek számára is segítség lehet, és ez nem más, mint ahínár.

Egy különleges, orvosokból álló kutatási csoport fedezte fela munkája során a Newcastle-i Egyetemen, hogy a hínár akár 75%-os mértékben isképes megakadályozni a zsírsavak felszívódását, és ezzel óriási szerepetvállalhat a fogyókúrában.

A kutatásban hínárrostokkal gazdagított kenyeretalkalmaztak, és a kutatókat is ámulatba ejtették az elért eredmények.

A kutatáskét vezetõje (Jeff Pearson professzor és Dr. Ian Brownlee) szerint azértfantasztikusak az eredmények, mert a hínár mindenki számára elérhetõ az egészvilágban a különféle hínár és moszattartalmú készítménynek köszönhetõen, így bárki segítségül hívhatja a zsírégetésben ezt a különleges kis apróságot, amimint említettük már korábban, képes 75%-kal csökkenteni a felszívódását azsírsejteknek.

A kutatásban az orvosok 60 féle rost vastagbélre gyakorolthatását figyelték meg egy olyan speciális vastagbél segítségével, aminek amûködése kvázi megfeleltethetõ az emberi szervezetben megtalálható vastagbélmûködésének.

Dr. Brownlee az Amerikai Kémiai Társaság tájékoztatóján úgynyilatkozott, hogy korábban nem fedeztek még fel olyan természetes alapanyagot, ami ilyen mértékben támogatná a zsírsavak felszívódása ellen folytatott harco ta szervezetünkben.

A kutatók tervei szerint, szeretnék emberek segítségével isvalós diétában tesztelni a hínár kedvezõ hatásait – természetesen szigorúbiztonsági elõírások mellett, amelyek a kutatásban részt vevõk egészségétmaximálisan garantálják majd.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel