Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Fogyókúrázol és túletted magad? Itt a megoldás!

Diéta & Táplálkozás

Fogyókúrázol és túletted magad? Itt a megoldás!

Bármelyik diétás étrend mellett elõfordulhat, hogyellágyulunk és többet eszünk olykor a kelleténél, még akkor is, ha egyébkéntbetartjuk a diéta szabályait. Ez nem azt jelenti, hogy ezzel teljesen végetkell vetnünk a diétának, és annak már nincs is tovább értelme; sõt azt semjelenti, hogy azonnal zsírpárna formájában jelenik meg rajtunk a többletkéntelfogyasztott táplálék.

Viszont arra érdemes odafigyelnünk, hogy ilyenkor még inkább felgyorsítsuk az emésztésünket, hogy minél hamarabb feldolgozhassuk azelfogyasztott ételt.

Elsõként talán érdemes valamilyen természetes probiotikumothasználnunk. A patikákban hatalmas a kínálat, így megtalálhatjuk a számunkralegjobb probiotikumokat arra az esetre, ha túlennénk magunkat, és a puffadáskellemetlen tüneteitól szeretnénk megszabadulni, és ezzel együtt azanyagcserénket is gyorsítani szeretnénk.

A probiotium mellett segítség a bor fogyasztása is, persze csak mértékkel és a minõségi fajtából választva. Hasonlóan jó segítség lehet –fõleg ha nem tartunk otthon bort, vagy nem szeretjük, a szódabikarbóna is, de a citromlé fogyasztása is hatásos.

Éppen ezért ebbõl a két természetesösszetevõbõl remek koktélt készíthetünk, amihez nincs is másra szükség, csak 2dl vízre, amiben elkeverünk egy kávéskanál szódabikarbónát és két evõkanál citromlevet(legjobb a frissen facsart változat). Egy igazán egészséges keveréket kapunk,ami pillanatok alatt segít megszabadulni a túlevés kellemetlen tüneteitõl, minta puffadástól.

A fenti tippek mellett az igazán hatásos módszer egy hatalmas séta, ami nagyon jót tesz túlevés esetén, és hamar feldolgozza a szervezet apluszban bevitt kalóriákat, így biztosan nem kell a felesleges kilók miattaggódnunk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel