Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Gyors diéta – Hétnapos zsírégetõ program mindenkinek!

Diéta & Táplálkozás

Gyors diéta – Hétnapos zsírégetõ program mindenkinek!

Manapság már nincs olyan ember ezen a féltekén, aki legalábbegyszer életében, ne szembesülne azzal, hogy szeretne jobb alakot, szeretnebombaformába kerülni, szeretne pár felesleges kilót leadni. Ebben a helyzetbenmegfogadhatjuk nagyanyáink klasszikus tanácsait, vagy éppen szörfölhetünk aneten, ahol tömérdek tippet és ötletet találunk a gyors diétánkhoz.

Az igazimegoldást egy ilyen helyzetben az a gyors diéta adhat, amit most mi isszeretnénk bemutatni az olvasóinknak. Ez a remek diétás lehetõség akár 5 kiló mínuszt is hozhat pár nap alatt, napi szinten fél kiló leadható a diéta kitartóés elkötelezett alkalmazásával.

Mielõtt azt gondolnánk, hogy ez biztosanvalamilyen drasztikus és az egészségre káros módszer, szeretnénk minden tévhiteteloszlatni. A gyors diéta az operáció elõtt álló szívbetegek és túlsúlyosemberek részére lett összeállítva, hogy még a mûtéti beavatkozás elõtt legyenlehetõségük leadni pár felesleges kilót.

Viszont ez a diétás program kemény éserõt próbáló, így csak akkor végezzük ezt a diétás módszert, ha valóban gyorsan kell formába lendülnünk, és nincs már más lehetõség elõttünk. A program csakegy hétig végezhetõ, és a közeljövõben nem is alkalmazható újra, csak hosszabbkihagyást követõen.

A gyors diéta során az elsõ lépés, hogy elkészítsünk egyzsírégetõ zöldséglevest, amibõl a diéta alatt bármennyit ehetünk. A leveskalória szegény, viszont segít a fogyás beindításában, segít eltelíteni agyomrot, ezért érdemes a sikeres fogyás érdekében minél többet enni belõle.

A levesnek hála a salakanyagok is távoznak a szervezetünkbõl és olvadnak majd rólunk a felesleges kilók, ráadásul még a vitalitásunk is az egekben lesz.

Természetesen minden ember más, más tulajdonságokkal, más anyagcserével, így afogyásban felmutatható eredmények eltérõek lehetnek, viszont a fogyás azmindenki számára elérhetõ ezzel a módszerrel, ami akár 5 kiló mínuszt isjelenthet egy hét leforgása alatt.

Hogyan fõzzük meg a zöldséglevesünket?Vegyünk 6 vöröshagymát, 1 paradicsompürét, 1,5 kg káposztát, 2 zöldpaprikát,2-3 zellert, 1 húsleves kockát, 1 sárgarépát, 1 petrezselymet, valamint egykevéske bazsalikomot.

Minden összetevõt tisztítsunk meg és daraboljunk fel,majd tegyünk egy nagy lábasba, amit öntsünk fel vízzel, hogy jól ellepje az alapanyagokat.Forraljuk 10 percig, majd még lassú tûzön fõzzük tovább 20-30 percig, és márkészen is van a zsírégetõ levesünk.

A hét nap mintaétrendjét pedig most mutatjuk be. Nézzük csak, mit ehetünk a zöldségleves mellett a gyors diéta során!

1. nap: Egész nap bátran fogyasszuk a zöldséglevest, ésegyünk sok-sok gyümölcsöt. Részesítsük elõnyben a görögdinnyét!

2. nap: Egész nap bátran fogyasszuk a zöldséglevest, ésegyünk sok-sok zöldséget (szárazbabot, borsót és kukoricát). Vacsorára akársült krumplit is ehetünk. A gyümölcsöt viszont ezen a napon hagyjuk ki azétrendbõl.

3. nap: Egész nap ehetünk zöldséget és gyümölcsöt a levesmellett. Este a mérleg, már 2-3 kilóval is kevesebbet mutathat.

4. nap: Zsírégetõ levesbõl bármennyit ehetünk ma is, ésmegehetünk még 3 banánt is a mai napon.

5. nap: Ma ehetünk egy kis húst is, így mondjuk 20 dkgmarhahúst vagy valamilyen fehér húst bátran fõzzünk bele a levesbe.

6. nap: A leves mellett ma ismét a zöldségek kerülnekelõtérbe, és még 2-3 kisebb grillezett hús is elfogyasztható ma.

7. nap: Ez az utolsó nap. Ma a leves mellett ehetünkzöldséget és gyümölcsöt is. Sõt már a fõtt barna rizst is fogyaszthatjuk. A napvégén pedig elégedetten szemlélhetjük, hogy akár 5 kilóval is kevesebbet mutata mérleg.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel