Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Hetven kiló mínusz, hogy olyan legyen, mint a példaképe

Diéta & Táplálkozás

Hetven kiló mínusz, hogy olyan legyen, mint a példaképe

Christina Staggs számára a gyönyörû színésznõ, AngelinaJolie jelentette a pálfordulást, és hozta meg az igazi motivációt ahhoz, hogyleadjon a tetemes súlyfeleslegébõl.

Christina két gyermek édesanyjaként élte édességfüggõ mindennapjait. Imádta a finom csokoládékat és a fagylaltokat. A harmadik gyermek megszületésekor Christina már 140 kilót nyomott, de kitartásának köszönhetõen lefogyott, és 67 kilós testsúllyal már egyre inkább odafigyel ateste mellett a ruhatárára is.

Az elsõ lépésre akkor határozta el magát afiatal anyukat, amikor egy számára teljesen idegen ember azt mondta neki, hogyhasonlít Angelina Joliera. Ez volt az elsõ lökés, aminek a segítségévelChristina a fogyás útjára lépett. A fiatal anyuka példája mutatja, hogy asikeres fogyáshoz nem is kell más, csak kellõ akaraterõ és motiváló célok.

2010 áprilisa volt a változás hónapja, amikor Christina belevágott a szigorú diétába és rendszeresen öt kilométeres sétára vitte a kutyájukat. Miután már látszott a fogyás eredménye és érezte magán a változást,elkezdett rendszeresen úszni és konditeremben is edzett.

Christina két évkemény munkája eredményeképpen 70 kilót adott le, amire méltán büszke és nagyonjó érzéssel tölti el. Jelenleg már egy éve tartja az elért testsúlyát, és heti1-2 alkalommal jár le az edzõterembe edzeni.

Mindeközben pedig Angelina vékonyabb, mint valaha.Mindenesetre reménykedhetünk benne, hogy a csont sovány sztár példájátChristina nem szeretné a végletekig követni, hiszen három gyermek anyukájaként már az is remek eredmény, amit most elért, és méltán lehet magára büszke, agyerekei pedig elégedettek lehetnek azzal, amit Christina már most elért.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel