Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Hírességek, akik elárulták, hogyan sikerült lefogyniuk

Diéta & Táplálkozás

Hírességek, akik elárulták, hogyan sikerült lefogyniuk

A sztárok felelőssége az egészséges fogyókúra kapcsán rendkívül jelentős. A hírességekre ugyanis rengetegen felnéznek, de arcuk és nevük ismerete mellett sokan hajlamosak elhinni azt, hogy ami nekik bejött, az biztosan másoknak is előnyükre válik, így rengeteg olyan fogyasztószerbe botolhatunk a világhálón, melyet ismert arcokkal reklámoznak, de valójában haszontalanok.

Szerencsére rengeteg ellenpélda is akad, így vannak olyan celebek, akik nem különféle fogyasztószerekhez adják arcukat és hírnevüket, hanem konkrétan elárulják, milyen módszerekkel sikerült drasztikusan lefogyniuk, illetve megtartani ezt a testsúlyt. Az alábbiakban három olyan hírességet választottunk ki, akik ebből a szempontból abszolút példaképek lehetnek!

Melissa McCarthy

Világ életében duci volt, duci szerepeket kapott és duciként fogadták el az emberek, emiatt nem nagyon foglalkozott vele Melissa McCarthy, hogy le kellene fogynia, azonban néhány hónappal ezelőtt megunta ezt a stigmát, és úgy határozott, hogy itt az ideje változtatni, ami olyan jól sikerült neki, hogy jó pár mérettel csökkenteni tudta ruhatárát.

Hogy mivel érte el mindezt? Állítása szerint részben kocogással. Bár mindig is szeretett kocogni, a mozgáshoz azonban jellemzően nem társított megfelelő étrendet, így hiába volt formában, hiába volt edzett, hiába adott le kalóriákat, ha az étkezések során azok mind visszaszaladtak rá.

Mikor azonban utóbbin is módosított néhány hónappal ezelőtt, tehát étrendet váltott és egy étvágycsökkentő pirulával sikerült mérsékelnie az ételek utáni sóvárgást, a siker sem maradt el, ezáltal szó szerint olvadni kezdtek róla a kilók. Persze vannak azért, akik nála is sikeresebbek voltak.

Ariel Winter

Ott van például Ariel Winter, a Modern család sorozat színésznője, akit ma már azért szólnak meg sokszor, mert nagyon lefogyott, hiszen nem állt meg néhány kilónál, korábbi telt alakját teljesen vékonyra cserélte, amit saját bevallása szerint kizárólag a rendszeres és kemény edzéseknek köszönhet.

Ariel ugyanis imád enni, odáig van a tésztáért és a cukorért, nem is vonja meg magától ezeket, csak minimalizálta az adagokat, amin azonban változtatott, hogy kétnaponta lejár az edzőterembe, és alaposan megdolgoztatja magát. A kardió nem érdekli, ő nagyon kemény súlyokkal dolgozik, melyek jól megizzasztják és beindítják a zsírégetés folyamatát, ami láthatóan sikeres volt nála. Persze a sztárvilágban mégsem ő most a leggyakoribb beszédtéma ezen a téren!

Adele

Adele fogyásának ugyanis csodájára jár a világ! A duci énekesnő annyira lefogyott, hogy teljesen megváltozott tőle az arca, gyakorlatilag felismerhetetlen lett tőle, ami nem meglepő, hiszen pár hónap alatt több mint 10 kiló ment le róla. Hogy mivel? Állítása szerint nagyon kitartó és kemény edzésekkel, valamint a Sirtfood diétával!

A fogyókúra lényege, hogy az étrendünkben drasztikusan megnöveljük a növényi fehérjék mértékét, vagyis annyi szirtuint adagolunk a szervezetbe, amennyit csak tudunk, ez ugyanis megnöveli a zsírégető folyamatok tempóját, lassítva közben az öregedési folyamatokat, de ez más téma.

A diéta szakaszosan ismételhető, egy 7 és egy 14 napos fázisból áll. Az első hét kezdő három napján maximum 1000, a maradék négy napon 1500 kalória fogyasztható, a következő kéthetes turnus lényege pedig, hogy együnk kevés cukrot és zsírt, de minden nap valami magas szirtuintartalmú étel legyen a főfogás. Hogy ez ennyire hatásos lenne? Érdemes megnézni Adele alakját a válaszhoz!

Forrás

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel