Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Hozd magad csúcsformába egyetlen hét alatt!

Diéta & Táplálkozás

Hozd magad csúcsformába egyetlen hét alatt!

Mindössze csak hét napod van egy életre szóló eseményig, ésmég nem sikerült magad tökéletes formába hoznod? Szerencsére van megoldás,hiszen hét jó tanács betartásával garantálható, hogy a következõ egy hétben jópár kilótól megszabadulhatsz, ráadásul rendkívül kényelmes módszerrel.

Lássuk, mihez kezdj hétfõn! Ezen a napon szabadulj meg minden olyan ételtõl, ami károsítja az egészségedet.

Ne tarts otthon cukros,tartósítószert, adalékanyagokat, ízfokozót tartalmazó ételeket és italokat.Ellenben legyen kellõ mennyiségben zöldség, gyümölcs, sovány szárnyas hús és tejtermék, ezekbõl kerüljön az asztalra minden étkezésnél.

Kedden a bárpultod/alkoholos szekrényed a soros! A feladatodpedig a következõ, ne hagyd magad kísértésbe esni, és ebben a hét napban kerüldaz alkohol fogyasztását.

Szerdán koncentrálj a rostokra! A rostok segítenek majdneked abban, hogy ne válj farkaséhessé. Olyan apró dolgok lehetnek asegítségedre, mint a joghurtba szórt magvak, az olajos magvakkal bolondítottsaláta, amik óriási segítséget jelentenek majd a fogyásban.

Csütörtökön figyelj jobban a táplálkozásra! Érdemes napontaöt alkalommal enned kis adagokat, a fõétkezések során 500, a közti étkezéseknélpedig maximum 150 kalóriát fogyasztva.

Pénteken kerüld el a puffadást! Válaszd az uborkát,spenótot, spárgát a brokkoli, hagyma, paprika helyett. Sokkal jobb lesz aközérzeted, ha nem fújnak fel az ételek.

Szombaton a folyadék lesz a fõszerepben! Ezen a naponáltalában nem dolgozunk, így érdemes annyi tiszta vizet inni, amennyit csakbírunk. És erre az egy napra tedd félre a szilárd ételeket, és böjtölj.

Vasárnap! Elérkezett a hét napos program utolsó napja,amikor elégedetten nyugtázhatod a héten elért eredményeidet. Bármikor is szeretnék egészségesebben élni és vékonyabbá válni, most már pontosan tudod,hogy mit kell tenned.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel