Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Húsz kilótól szabadult meg Christina Aguilera – Íme, a világsztár módszerei!

Diéta & Táplálkozás

Húsz kilótól szabadult meg Christina Aguilera – Íme, a világsztár módszerei!

Általános tévhit, hogy a hollywoodi szupersztárok mindszerencsés emberek, akik állandóan jó formában vannak, és nem kell egy percigsem küzdeniük a kilókkal, sõt mi több nekik mindig szuper alakjuk van. Ez ígynem igaz.

Hiszen állandóan reflektorfényben vannak és hatalmas rajtuk a teher,hogy megfeleljenek az elvárásoknak, ami a testükre, az alakjukra is igaz; pedig nincs semmilyen csodafegyver a kezükben, ugyanolyan megpróbáltatásokon és küzdelmekenmennek keresztül, hogy leadják a súlyfelesleget és megõrizzék a szenzációsalakjukat, mint bármelyikünk.

Christina Aguilera remek példa arra, hogyan kell küzdeni éslemondani számunkra kedves dolgokról a fogyás érdekében. Christina kedvencétterme, a Nate’n all-t Beverly Hills utcáin.

A fogyókúrája idején egyetlen egyalkalommal sem látogatott el az étterembe, mert fontosabb volt számára az acél, amit a kilók elleni harcban kitûzött maga elé.

Hisz Christina imádta azédességeket, a szendvicseket, hatalmas étvággyal rendelkezett és az alkoholtsem vetette meg, így nem csoda, ha elszaporodtak rajta a kilók, és egyre többfotós kapta lencsevégre a túlsúlyos sztárt.

A változást a Voice hozta meg, a tehetségkutató alkalmával döntötte el az énekesnõ, hogy búcsút mond a súlyfeleslegnek, és 6 hónap alatt 20 kilót adott le. Milyen módszerrel fogyott ilyen szenzációsan a sztár?

Christina szerint egy speciális diéta segítette a fogyásban,azonban úgy látja, hogy számára egészen könnyedén megy a fogyás. A változásalapjait egy szigorú étrend, a sok sport és a jóga jelentették.

A diétás étrendjében reggelire pulykamell-filét evett áfonyával és avokádóval. Ha nem bírta ebédig, akkor rákkoktélt fogyasztott, és zellert ropogtatott.

Ebéd retöbbnyire csirkemellet vagy halat evett salátával és egy pohár vörösborral. Ezek a változások segítették az énekesnõt, hogy 20 kilót fogyjon röpke félesztendõ alatt.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel