Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Igazi sikertörténet – Két gyerek mellett 16 kilót fogyott a családanya!

Diéta & Táplálkozás

Igazi sikertörténet – Két gyerek mellett 16 kilót fogyott a családanya!

Györgyi az élõ példa arra, hogy anyaként, ráadásul kétgyermek anyukájaként is van arra lehetõség, hogy szuper formába kerüljön azember, és megszabaduljon a felesleges kilóitól – mindössze valóban el kellkötelezõdni a végsõ cél mellett.

Györgyi úgy mesél magáról, aki gyerekkorában meglehetõsensovány volt, na nem azért, mert ne lett volna hajlama felszedni pár kilót, mertnagyon is volt, viszont a rendszeres testmozgás volt a fegyvere, amivel mindigle tudta küzdeni a megjelenõ plusz kilókat.

A súlyproblémák viszont a felnõttélettel párhuzamosan megérkeztek Györgyi életébe, aki tanulmányai után amunkájának és a hivatásának élt, rengeteget dolgozott, így a sport teljeseneltûnt az életébõl, és ráadásul még az étkezései is egyre rohanósabbá ésáttekinthetetlenné váltak.

Feltételezéseink szerint hasonló problémákkal nemcsak Györgyi szembesült az életébe. Így az eredmény az lett, hogy eltelt 4 év,és Györgyi 83 kilót nyomott a mérlegen; de a mozgás ismét segített rajta és a rendszeresen sportnak köszönhetõen normális mederbe terelte a testsúlyát.

Majdújabb változások jöttek az életében, új beosztást kapott a munkahelyén,találkozott jövendõbeli férjével is, és a változások közepette újra elhízott,és újra lefogyott, majd két gyermeke megszületése után a súlya már 90-95 kilótnyomott.

Mit is tehet ebben a helyzetben egy kétgyermekes anyuka,akinek ráadásul remek munkahelye van, és elképzelhetetlen beiktatni az életébeegy diétát, nem is beszélve a rendszeres mozgás lehetõségérõl?

Györgyi ishasonlóan gondolkodott, benne is megfogalmazódott ez a kérdés számtalanalkalommal, de megválaszolni nem igazán tudta, vagy éppen nem is akarta,egészen addig, míg a mérleg nyelve már a 110 kilót is elérte.

Ez volt az utolsócsepp pohár a vízben, és Györgyi szakember támogatásával szûk 6 hónap alatt leadott 16 kiló súlyfelesleget, és ezzel még korántsem ért az út végére. Hogyantudta elérni ezt a csodás részcélt ilyen rövid idõn belül?

Györgyi szerint amegoldást nem egy mindenre kiterjedõ óriási életmódváltás hozta, hanem atudatosabb fõzés, az odafigyelés a mindennapokra és a sport.

A gyerekek miatt a sport még nem jutott el a rendszeres szintre, de szeretné ezt elérni, ésszeretne újra normális testsúlyt magának, és azt is szeretné megmutatnimindenkinek, és legfõképp magának, hogy ez két gyerek mellett sem lehetetlenfeladat.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel