Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Így fogyott szexire Jessica Simpson!

Diéta & Táplálkozás

Így fogyott szexire Jessica Simpson!

A közismert amerikai sztárok és szépségek mindig makulátlanalakkal jelennek meg a képernyõk elõtt, csodálatosan festenek a képeken, jóláll nekik a kamera, egyenesen szárnyalnak a kamerák kereszttüzében.

Ez az életmód azonban folyamatos küzdelemmel jár, nem csak az ismertségért, hanem abomba alakért is. Hiszen minden egyes sztár hús és vér ember, ami annyit tesz,hogy számukra is gondot tud okozni a súlyfelesleg.

Jessica Simpsonnak is problémát jelentett a súlya, hiszenmásodik gyermekét várva csak úgy szaporodtak rajta a kilók, ami miatt a médianem bánt túl kedvesen a sztárral.

Éppen ezért Jessica a szülés utánmindenképpen meg akart szabadulni a felgyûlt kilóktól, azonban azt tudatosanapró lépésekben akarta elérni, úgy hogy hosszú távon képes legyen majdmegõrizni az alakját.

Jessica már négy hónapot követõen 10 kilóval karcsúbbvolt, így visszanyerte korábbi vonzó formáját. Vajon hogyan tudta ez a remekeredményt elérni a sztár?

Itthon csak úgy ismerjük Jessica diétáját, mint a pontosdiéta. A tengerentúlon ez a diéta a weight watchers nevet viseli.

A diéta soránegy pontrendszer segítségével tudunk eligazodni az egyes ételek között, ígysemmirõl sem kell lemondanunk, a diéta alatt mindent ehetünk, csak nem szabadátlépnünk a napi ponthatárt.

A pontrendszer alapja az ételek kalóriatartalma,vagyis minél inkább hizlal egy élelmiszer, annál magasabb pontszámot kap, ígyannál kevesebb mennyiséget ehetünk belõle. Jessica minden héten legalább 4x30percet aktív edzéssel tölt.

A céljait tekintve pedig úgy nyilatkozott, hogyazok nem irreálisak, és az apró eredményektõl is rendkívül jól érzi magát, ígyha egy héten 1,5 kilót leadott, már madarat lehetett vele fogatni.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel