Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Karcsú derék pár hét alatt? Itt a megoldás!

Diéta & Táplálkozás

Karcsú derék pár hét alatt? Itt a megoldás!

A legnagyobb fejtörést a diétázó hölgyeknek a derék méretejelenti, a deréktájon kialakuló úszógumik rontják el leginkább a vonzó nõisziluettet.

Tény, hogy minden nõ darázsderékra vágyik, azonban annál kevesebbnõnek adatik ez meg – részben adatik, hiszen genetikailag meghatározott,viszont a karcsú és formás derék már korántsem kell, hogy vágyálmot jelentsen.

A derék valóban kényes testrésze a nõknek, és hajlamosak azsírpárnák a hasi tájékon kialakulni, azonban van lehetõség a deréktáji izomzat fókuszált edzésére.

A rendszeres sport mellett különféle alakformálókozmetikumok is elérhetõek és karcsúsító étrendek is segíthetnek abban, hogymielõbb vékony derekunk lehessen.

Mit is tehetünk mindezért, nézzük megrészletesebben ezt a kérdéskört, hogy tisztán lássuk a karcsú derék bizonykellõ akaraterõvel számunkra is elérhetõ.

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen a karcsú derékeléréséhez is. Érdemes elõnyben részesítenünk a hasizmot célzó gyakorlatokat.

A derekunkat kifejezetten karcsúsíthatja a hastánc, ami az oldalsó izmokmegdolgoztatását eredményezi, így hatékonyan járul hozzá a derékvonalformálásához és mindezt élvezetesen, kevesebb erõfeszítéssel érhetjük el,mintha a has prések közben izzadnánk.

Hasonló lehetõség rejlik a gyermekkorunk kedvenc hullahopp-karikájában is, amit ha 5-10 percre elõkapunk egy nap, márisjó szolgálatot tettünk a derékvonalunknak, ami ráadásul centiméterekben ismérhetõ lesz pár hét leforgása alatt.

A derékvonal karcsúbbá válásához kozmetikai készítmények jótékony segítségét is igénybe vehetjük, hiszen számos olyan termék elérhetõmár a piacon, amelyek különleges összetevõik révén feszesítik a bõrt éshozzájárulnak a zsírpárnák felszámolásához.

Ezek a kozmetikumok a természeterejét hívják segítségül, és olyan összetevõket tartalmaznak, mint az alga,koffein, borostyán, ananász. A kozmetikumok rendszeres használata javasolt azeredményesség érdekében, így azokat napi rendszerességgel reggel és estealkalmazhatjuk.

Vannak olyan kozmetikumok, amelyeket sportolás elõtt és utánhasználhatunk.

Hasznos kiegészítõje lehet a kozmetikumok használatának a fogyasztó masszázs alkalmazása is – ha erre nincs módunk, a mozdulatokat mimagunk is könnyedén megtanulhatjuk, hiszen ezzel felgyorsítható az emésztés, a zsírégetés, serkenthetõ a szervezet nyirokrendszerének mûködése, így kiválóméregtelenítõként is szolgálhatnak.

A testmozgás és a kozmetikumok alkalmazása mellett a diétaaz, ami segítségünkre lehet a hatékony eredmény elérésében. A célunk érdekében le kell mondanunk a zsíros, egészséget károsító fogásokról, az édesnassolnivalókról, az alkoholról, a cukortartalmú élelmiszerekrõl.

Viszont bátran fogyaszthatunk az anyagcserére jótékonyhatással bíró gyümölcsöket, melyekbõl rengeteg életerõt nyerhetünk.

Kiváló segítségünkre lehetnek a salaktalanító teakeverékek is, melyeket napirendszerességgel fogyasztva hozzájárulhatnak céljainkhoz. Bátran fogyaszthatunkzöld teát, fehér teát és kínai vörös teát.

A testmozgás, az otthon alkalmazható kozmetikai termékek ésa diéta mellett bátran fordulhatunk szakemberek segítségéhez is kiegészítõkezelésként, hiszen számos szalon és wellness központ kínál izzasztóhõterápiát, aromaterápiás fáslizást, mélymeleg terápiát, melyeket a deréktájonalkalmazva további támogatást nyújtanak a karcsú derék eléréséhez.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel