Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Két hét alatt 5 kiló mínusz, visszahízás nélkül Ez a DASH diéta!

Diéta & Táplálkozás

Két hét alatt 5 kiló mínusz, visszahízás nélkül Ez a DASH diéta!

A hollywoodi hírességek közkedvelt diétája – a hazánkban mégnem elterjedt – DASH diéta, ami segít a jojó effektus kockázata nélkül leadni afelgyûlt súlyfelesleget.

A diéta segítségével csodás alakunk lehet, és olyanéletmódra térhetünk át, amely orvosok által igazoltan is támogatja azegészségmegõrzésünket, a fogyást, az életerõ megsokszorozódását, amivel teljesmértékben megváltoztatja a mindennapjainkat és egy jobb életet biztosító útraterel bennünket.

A DASH diéta (Dietary Approcahes to Stop Hypertension)sikerrel alkalmazható életmód programként is. A program szilárd kereteket állítfel az étkezésinket tekintve, és alapvetõen a zöldségek és gyümölcsökfogyasztását helyezi elõtérbe.

A diéta segíthet abban, hogy két hét alatt 5kilóval könnyebbek legyünk, ehhez egy változatos és kellõen választékos étrendlehet a segítségünkre. A diétában a zöldségek és gyümölcsök azok, amelyekbõlszinte korlátlanul bármennyit fogyaszthatunk, a következõ szint a teljeskiõrlésû pékáruk, amelyek már mérsékeltebben fogyaszthatóak.

Napi szinten kétszelet rozskenyér vagy valamilyen hasonló pékáru, hasonló mennyiségbenmegengedett, és a rost tartalmuk révén ajánlott is, hiszen kedvezõenbefolyásolják az anyagcserét, a vérzsírt, a vérnyomást.

A következõ a sorban asovány tejtermék, amibõl ugyancsak érdemes elfogyasztani a szervezet számáraszükséges mennyiséget diétás tej, kefir, joghurt, túró formájában.

A hús nemközponti eleme a DASH diétának, az étrend javaslatai szerint érdemes kétnapontasovány húst fogyasztani és hetente egyszer megengedett a vörös hús is kisebbadagban. A diéta ezekkel a szabályokkal képes jelentõs változásokat elérni minda megjelenésünk terén, mind a teljes életvitelünket nézve.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel