Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Méregtelenít és fogyaszt is a barnarizs

Diéta & Táplálkozás

Méregtelenít és fogyaszt is a barnarizs

Sokszor a természet adja számunkra a legnagyobb segítséget,ha fogyni szeretnénk, így mielõtt szintetikus szerekhez vagy gyógyszerekheznyúlnánk, jobban tesszük, ha kipróbáljuk a barnarizst. Ez a hántolatlanrizsfajta segít salaktalanítani a szervezetet és egyben a fogyásunkat istámogatja.

A kutatási eredményekbõl azt már régóta tudjuk, hogy olyan fontos esszenciális aminosavakat tartalmaz a barnarizs, amelyek garantálják szervezetünk egészségét. A barnarizs vitaminokban is gazdag, úgy, mint B- ésE-vitaminban. Glikémiás indexe alacsony kategóriába sorolható.

Mint említettükez egy hántolatlan rizsfajta, ami egyben azt is jelenti, hogy rendkívül magas arosttartalma, és ennek köszönhetõen képes mágnesként magához vonzani a belekben lerakódott salakanyagokat, és ez által nagytakarítást végez odabent, kipucoljaa vékony- és vastagbelet.

Gazdag káliumban is, éppen ezért a vesékre, és aszervezet kiválasztó folyamataira is jótékony hatással van.

A barnarizs diétája egészen egyszerûen kivitelezhetõ. A diéta alatt arra kell figyelnünk, hogy zöldségeket és halat fogyasszunk, akevés cukrot tartalmazó gyümölcsök is megengedettek. Ezek mellett kétnapontaehetünk sovány és natúr tejtermékeket (joghurt és kefir) és tojást.

Viszont lekell mondanunk a cukorról, az édesítõrõl, a kávéról, az alkoholról, a húsokról,a zsíros ételekrõl és tejtermékekrõl.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel