Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Metropolitan diéta

Diéta & Táplálkozás

Metropolitan diéta

Maria Callas, a közismert tengerentúli operaénekesnõ aMetropolitan diétára esküszik, neki ezzel a módszerrel sikerült leadni afelesleges kilóit. Bár az énekesnõ már több évtizede, hogy nem él köztünk, delegendás alakja és hangja még ma is velünk van.

A Metropolitan diéta a hatvanas évek kedvelt diétás programja volt az amerikai színésznõk körében is. A diétanépszerûsége mára sem múlt el, még napjainkban is sikeresen alkalmazzák azt asztárok is, sõt több élelmiszer is elérhetõ, mint pár évtizeddel ez elõtt.

A diéta alapja, hogy minden egyes napon ugyanazt kellennünk.

Ez az alapelv már rögtön megnehezíti a diéta teljesítését éshatalmas akaraterõt kíván. A helyzetet nem könnyíti meg, hogy ez alatt a diétaalatt bizony az ember gyakran lehet éhes is.

Viszont ilyenkor a lehetõ legjobbdöntés, ha sok ásványvizet fogyasztunk vagy mozgunk valamit. Egy könnyed tornavagy séta az étkezések elõtt segítenek felgyorsítani az emésztést, és ezzelkomolyabb eredményeket érhetünk el a diéta során.

Nincs is tehát más dolgunk, hét napig ugyanazt kell ennünk.A hét nap alatt pedig végig szem elõtt kell tartanunk a céljainkat, vagyis afogyást. A diéta csak azoknak ajánlott, akik néhány kiló súlyfelesleggelrendelkeznek, és attól szeretnének viszonylag rövid idõ alatt megszabadulni.

Mivel a diéta erõt próbáló éppen ezért havonta csak egyszer iktatható be, és ahét nap alatt 2 kiló fogyást várhatunk el a diétától.

Nézzük is meg, miket ehetünk a diéta hét napján!

Reggeli:

Egy szelet teljes kiõrlésû kenyér pici vajjal megkenve egygrillezett alma vagy körte társaságában, cukormentes kávé sovány tejjel ésmézzel ízesítve.

Ebéd:

Az ebédünket több lehetõség közül választhatjuk ki (viszontegyet választhatunk, és ki kell tartanunk mellette hét napig):

125 gramm fõtt hús (sovány),

250 gramm fõtt hal,

1 tojás zöldsalátával,

250 gramm fõzelék (rántás nélkül).

Vacsora:

Szintén több választási lehetõségünk van, viszont emellettis kell tartanunk egy hétig:

125 gramm grillezett belsõség (velõ, szív, vese,vagy máj),

fél csésze rizs megfõzve,

egy szelet teljes kiõrlésû kenyér salátával(olaj nélkül) és egy gyümölcs (alma/körte/szilva)

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel