Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Mitől néz ki mindig olyan jól Jessica Alba? Íme, a sztár csodadiétája!

Diéta & Táplálkozás

Mitől néz ki mindig olyan jól Jessica Alba? Íme, a sztár csodadiétája!

Bármelyik amerikai szupersztár jelenjen is meg a kamerákelõtt, õ garantáltan bomba formában fog tündökölni a reflektorfényben, ésszuper alakja révén csak irigykedni tudunk rá.

Vajon mi a titkuk? Bármi is legyen a titok, egy biztos, aszupersztár alak senki számára sem elérhetetlen, és az is biztos, hogy nekiksem pottyant az ölükbe, hiszen õk is emberek, nekik is meg kellett azértküzdeniük, hogy remek formában lehessenek.

Jessica Alba, aki mindig rendkívül csinos és nõies, aligbírjuk levenni a szemünket karcsú derekáról, azt állítja, hogy nem sanyargatjamagát. Mégis miben rejlik az õ csodálatos alakja? Különösebb titka nincs,viszont egy szuper csodadiétája már annál inkább.

A diéta a 80/20-as módszernevet viseli, melynek sikerére Jessica mellett Miranda Kerr is felesküszik.Yumi Lee, amerikai edzõ hívta életre ezt a módszert, aminek az a gondolat azalapja, hogy egy diétát teljes egészében betartani lehetetlen, és az islehetetnek, hogy minden egyes nap odafigyeljünk arra, hogy mit eszünk.

Lee szerint sokat segít a 80/20 módszer a rohanómindennapokban, amit akár életvitel szerûen is bátran alkalmazhatunk. A szabálynagyon egyszerû, az elfogyasztott ételek 80%-a olyan legyen, ami egy fogyókúrában is megállja a helyét, viszont a fennmaradó 20%-ban együnk bármit,ami jól esik.

Vagyis ezzel a módszerrel az étkezéseink zöme egészséges és azalakunkra kedvezõ ételekbõl áll össze. Ha egy hét 7 napját nézzük meg, akkor ezazt jelenti, hogy 5 napon át tartsunk diétát, fogyókúrát, viszont hétvégén engedjünk a gyeplõn, és nem számít a mértékkel elfogyasztott édesség, egy-egy gyorskaja,egy-egy kedves nassolnivaló.

Viszont összességében mindig tartsuk szem elõtt,hogy mi egészségesen élünk és étkezünk, csak vannak napok, amikor megengedünkmagunknak néhány bûnösebb falatot.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel