Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Mivel érjem el, hogy csak a combomról fogyjak?

Diéta & Táplálkozás

Mivel érjem el, hogy csak a combomról fogyjak?

Rengeteg fogyókúrás és diétás módszer van már mögöttem, deképtelen vagyok a combomról lefaragni a felesleges kilókat? Mit tehetnék még,hogy nekem is vékonyabb combjaim legyenek?

Mind a comb, mind a csípõ egy ilyen kényes terület, amirõlnem egyszerû ledolgozni a felesleges zsírpárnákat. Nem egyszerû, de nemlehetetlen. Ráadásul több megoldási lehetõség is kínálkozik számunkra, havékonyabb combokat szeretnénk.

Kezdhetjük például azzal, hogy kifejezetten a combrafókuszáló erõsítõ gyakorlatokat végzünk, ami edzi a mélyizmokat, amiketedzõtermi keretek között könnyedén végezhetünk, de akár futhatunk is. Ezek mindnagyon hasznosak, hiszen kifejezetten a comb izmait is jól megdolgoztatják.

Dönthetünk úgy is, hogy a sport mellett igénybe vesszük a kozmetikusok segítségét, és helyi zsírégetõ kezeléseket, tekercseléseket,zsírégetõ krémeket próbálunk ki, amelyek segítenek megbontani a feleslegeszsírréteget és még a salakanyagok távozására is jótékony hatással vannak.

Megoldás lehet a masszázs is, fõleg ha az ember kifejezettenszereti azt. Elérhetõek kifejezetten zsírégetés céljára kifejlesztettmasszázstechnikák, aminek a segítségével a szakember 45 perc intenzívmasszázzsal és a masszázs utáni pihenõ idõvel, valamint a bõr kezdetielõkészítésével együtt olyan másfél óra leforgása alatt már képes beindulni ahelyi zsírégetés.

Vannak olyan szalonok is, ahol speciális gépek és eszközök segítségével lehet munkára bírni a legkényesebb testrészeket is. Ilyen eszközpéldául a flabélos, ami rezgõ hatása révén segíti a zsírégetést, és nekünk nincs is más dolgunk, mint élvezni a kellemes bizsergetõ érzést.

Vannak azonban olyan csábító módszerek is, amelyek pár napalatt akár 3-5 centi mínuszt is ígérnek a comb kerületébõl. Ilyen csodaszer nemlétezik, ez természetesen átverés, így ne dõljünk be semmi ilyen reklámnak,sõt. Érdemes azt is átgondolni, hogy vajon milyen mellékhatások mellett ígérikezt az irreális eredményt ezek a csodaszerek, mert komolyabb károkatokozhatnak, mint gondolnánk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel