Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Működő fogyókúra kávéval – Két hét alatt akár 8 kilótól szabadulhatsz meg!

Diéta & Táplálkozás

Működő fogyókúra kávéval – Két hét alatt akár 8 kilótól szabadulhatsz meg!

Számtalan drasztikus és erõt próbáló diéta létezik, ilyen akávé-diéta is, ami hatalmas kitartást kíván a fogyni vágyóktól. A kávé-diétamegterhelõ mind a szervezetünk, mind a fizikai kondíciónk számára, hisz elégkeveset ehetünk a 14 nap alatt.

Ebbõl kifolyólag folyamatosan az éhség foggyötörni bennünket, viszont ha kitartunk, akár 8 kilót is leadhatunk a két hét alatt – ha nem adjuk fel az egészet a 3. vagy a 4. napon, mint ahogy azt sokanmások megteszik.

A kávé-diéta alapelve, hogy gyökeresen átalakítsa aszervezet emésztési és anyagcsere folyamatait, ez garantálja azt is, hogy adiéta végeztével, ne szedjük fel újra a leadott kilókat. Az étrend betartásarendkívül nehéz, ellenben ugyanilyen hatékony.

Nagyon fontos szabály, hogy ezta diétát hat hónapon belül tilos ismételni, akkor sem kezdhetünk bele újra féléven belül, ha félbehagytuk a diétát. Szem elõtt kell tartanunk, ha megéhezünk a diéta alatt, csakis vizet ihatunk, semmi gyümölcs, semmi zöldség, csakis a tiszta víz.

Sõt, még a fûszerekrõl is le kell mondanunk, hogy azanyagcserénknek valóban megváltozzon a mûködése. A cikkünkben az elsõ pár napmintaétrendjét mutatjuk be, amit aztán kedvünkre variálhatunk és színesíthetünka 14 nap során, és végig tartsuk azt szem elõtt, hogy akár 8 kilót isfogyhatunk.

Elsõ nap:

Reggeli: egy csésze feketekávé, majd megehetõegy darab kockacukor

Ebéd: 2 keményre fõtt tojás

Vacsora: 250 gramm marhahús (citrommal ésolívaolajjal készítve)

Második nap:

Reggeli: minden nap ugyanaz

Ebéd: egy nagy szelet sovány sonka és egy bögrenatúr joghurt

Vacsora: ugyanaz, mint az elsõ napon

Harmadik nap:

Reggeli: minden nap ugyanaz

Ebéd: 2 keményre fõtt tojás, egy szelet soványsonka, saláta

Vacsora: fõtt zeller egy paradicsommal

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel