Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Nézz meg pár tippet a gyors fogyás érdekében

Diéta & Táplálkozás

Nézz meg pár tippet a gyors fogyás érdekében

A kõkemény diétás módszerek általában igencsak igénybeveszik az emberek teherbírását, fõleg akkor, ha valaki nagyon nehezen tartja bea szabályokat, és nagyon nehezen viseli el a szigorú diétás módszereket.Szeretnénk segíteni a probléma áthidalásában, ezért olyan apró tanácsokkalszolgálunk most, amik segítenek a fogyás elindításában.

A fogyásra apró éskicsi lépésekben, apró változtatásokban is van lehetõség. Érdemes ezeket azapró tanácsokat megfogadni, és hosszú távon beépíteni a mindennapokba, éskitartani mellettük, hogy lemenjenek a felesleges kilók, és ne is köszönjenekvissza.

Nézzük, milyen praktikákat ajánlanak a szakemberek afogyáshoz!

1. Tiszta víz minden mennyiségben!

A fogyáshoz, és úgy általában az élethez, megfelelõ mennyiségû folyadék elfogyasztására van szükség. A lehetõ legjobb választás, hatiszta vizet iszunk, esetleg idõnként frissen facsart gyümölcsleveketfogyasztunk. A cukros és szénsavas üdítõket jobb, ha kiiktatjuk ez életünkbõl,hiszen felesleges kalóriatöbbletet jelentenek, amik nem segítik a feleslegeskilók leadását.

2. Csak semmi finomliszt!

A finomított cukor és liszt kerülendõ, ha az ember fogyniakar vagy egészségesen akar élni. Még a fehér rizst is érdemes mellõzni. Viszontolyan alternatívák közül lehet válogatni, mint a teljes kiõrlésû gabonákból készült kenyerek és pékáruk, sütemények, barnarizs. A rosttartalom révén ezekaz élelmiszerek hamarabb adnak teltségérzetet, és az anyagcserét is segítik.

3. Cukormentes élet!

Cukros tea, és cukros tejszínes tejeskávé. Mind a kettõnagyon finom, azonban érdemes elhagyni ezeket az ízesítõket a megfelelõtestalkat érdekében. A tejszín és a meleg tej például kifejezetten álmosít,holott a reggeli kávét azért isszuk meg, hogy felébredjünk.

4. Hol is van az a sószóró?

Bárhol is van, jobb, ha ott is marad. A só megköti a vizet,így a túlzott só fogyasztás nem ajánlott. Ha kevesebb só kerül a szervezetbe,akkor kevésbé fog vizesedni az ember teste, és így még a felesleges kilók isgyorsabban távoznak majd.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel