Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Öt kiló mínusz két hét alatt a zöld-fehér diétával

Diéta & Táplálkozás

Öt kiló mínusz két hét alatt a zöld-fehér diétával

Számtalan gyors és hatásos diéta közül válogathat, aki szeretne rövid idõ alatt formába kerülni.

Ha ön is ezek közé tartozik, és egy olyan hatékony diétát keres, amivel 14 nap alatt akár 5 kilót is leadhat,szeretné a szervezetét salaktalanítani és szeretne formás alakra szert tenni életkortól teljesen függetlenül, és mindezt egészséges módszerrel szeretnéelérni, akkor a megfelelõ diétás módszerrõl olvas éppen, és a zöld-fehérdiétával képes lesz minden egyes célját megvalósítani.

Szinte nem is létezik olyan fogyókúrás étrend, amivel igazánrövid idõ alatt igazán nagymértékû fogyás érhetõ el, amivel a szervezet sem merül ki, és a szervezet mûködése sem lesz megterhelve.

Talán csak a zöld-fehérdiéta képes vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrendet kínálni, ami mellõz minden felesleges cukrot, zsírt, kalóriát, mesterséges anyagot.

LeandroCarvalho, szupermodell-tréner ajánlása garanciát ad a zöld-fehér diétahatékonyságáról, ami a divatikon számára kedvezõ és hatásos étrendet biztosít.

A zöld-fehér diéta két hétig alkalmazható a szakértõkajánlása szerint.

Az elsõ hét a zöld hét, és ezen a héten korlátlanmennyiségben ehetünk minden zöld színû és egészséges ételt: zöld saláták,zöldségek, turmixok, uborka, brokkoli, de a gyümölcsökrõl sem kellelfeledkezni, így a zöldalma, kivi és bátran folytathatjuk a sort.

A második a fehér hét, amikor a fehérjében gazdag és egészséges fehér ételeket kell fogyasztani:tojásfehérje, csirkemell, hal, fehér retek, fehérrépa, gomba, banán és folytathatjuk a sort végtelenségig. Az elsõ hét a megtisztulásé, a második hét a fogyásé ebben a gyors és hatásos diétás módszerben.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel