Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Rebel Wilson már most rengeteget fogyott, de 75 kilóig meg sem áll

Diéta & Táplálkozás

Rebel Wilson már most rengeteget fogyott, de 75 kilóig meg sem áll

Könnyen lehet, hogy Rebel Wilson lehet a sztárvilágban a következő Adele, a világ életében duciként jegyzett színésznő ugyanis elhatározta, hogy az énekesnő útjára lép, és elkezd fogyókúrázni, mindezt természetesen szakszerű segítség mellett, hiszen a híresség évek óta túlsúlytól szenved.

Tiltották neki a fogyókúrát

Azt persze nem árt kiemelni, hogy nem Rebel volt az, aki nem akart lefogyni, állítása szerint rengeteg alkalommal kacérkodott már a gondolattal, csakhogy őt a filmekben mindig duci szerepre osztották be, ilyen alakkal vonult be a hollywoodi filmkatalógusba, ezáltal menedzsere és munkaadói gyakorlatilag megtiltották neki a fogyást.

A híresség egy interjúban beszélt róla, hogy gyakran extra munkát és extra pénzt kapott, ha nagyobb súlyt tudott elérni, tehát hiába akart ő maga lefogyni, valójában azonban folyamatosan hizlalták, ennek viszont ott és akkor vége szakadt, amikor Wilson betöltötte a 40. születésnapját

Akkor úgy döntött, hogy nem csinálja tovább ezt, senki sem szólhat bele az életmódjába, ezáltal nekiállt fogyókúrázni, ami már régi vágya volt. Állítása szerint nemcsak az a célja, hogy leadjon minél több kilót, hanem az is, hogy mentálisan fel tudja dolgozni az elmúlt évtizedeket, amikor rendszeresen túlette magát.

Már közel 20 kilót leadott

Rebel Wilson idén márciusban döntött a fogyás mellett, és a szakértők segítségével elindított folyamat részeként mára közel 20 kiló feleslegtől szabadult meg, amivel soha nem látott formába került a híresség, szinte egy új embert ismerhetünk meg, ha ránézünk, de a Tökéletes hangból ismert színésznő itt még nem akar leállni.

Célja ugyanis, hogy elérje a 75 kilós álomsúlyt, amivel még mindig nem lenne csont és bőr, ellenben az orvosok és a szakértők szerint az lenne számára a teljesen ideális. Wilson ehhez drasztikusan átalakította az életmódját, ezáltal lemondott a cukorról, nem evett már hónapok óta gyorsételeket, mindemellett pedig személyi edzőt fogadott, hogy ne bliccelhesse el a rendszeres testmozgást sem.

A színésznő Jono Castano edző mellett döntött a fogyás kapcsán, aki korábban már dolgozott együtt néhány hírességgel – sokan nem vállalták a nevüket –, Rebel esetében pedig egy heti hétnapos edzésprogramot állított össze, aminek részeként minden nap más izomcsoportra koncentrálódik a mozgás, de van direkt kardió nap is többek között.

Az edzések mellé természetesen teljes életmódváltás tartozott, aminek részeként az Adele által alkalmazott sztárdiétára, a Sirtfoodra esküszik, ami gyakorlatilag egy életfogytig tartható étkezési mód, melynek kulcsa nemcsak a zsírbevitel minimalizálása, hanem az egészség növelése is.

A színésznő szerint pokolian nehéz a fogyás

Bár szakszerű segítsége és útmutatása van, azonban Rebel szerint még így is pokolian nehéz és frusztráló számára a fogyás, ezáltal minden egyes nap elképesztő erőfeszítéseket tesz azért, hogy egyszer majd elérhesse a célját, miközben folyamatosan azt érzi, hogy nem szabad feladnia.

A színésznő azonban úgy érzi, hogy az egészség, a fogyás korszakába lépett, így megpróbál 75 kilogrammra lefogyni, miközben a karrierjét szintén szeretné sínre tenni, de mivel világ életében duci szerepeket kapott, ezért nehéz lesz most neki egy egészen új karaktert eladni. Mint kiemelte: minden nap találkozik valamivel, ami hátráltatja a fogyásban, de nagyon keményen harcol azért, hogy meglegyen a cél!

Forrás

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel