Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Reggeli banánkúra, avagy a japán csodamódszer a kilók ellen – Ez még nekedis menni fog!

Diéta & Táplálkozás

Reggeli banánkúra, avagy a japán csodamódszer a kilók ellen – Ez még nekedis menni fog!

Új diétás õrület tombol Japánban – bár már a diétásmódszerekbõl és étrendekbõl Dunát lehet rekeszteni, az ember mindig megpróbálkitalálni valamilyen új és igazán hatásos módszert, amivel könnyedén és gyorsanlehet eredményeket elérni, rövid idõ alatt lehet álomalakra szert tenni.

Mostéppen a japán lakosság körében hódít egy új diéta, a reggeli banánkúra, ami azeddigi információk alapján igazán hatékony.

Reggeli banánkúra – ilyen néven cseng a legújabb módszer,ami a kitalálói szerint egyben a legkönnyebb diétás módszer is, ami különösebbmegerõltetés nélkül ígéri a plusz kilók leadását.

A kúrát egy Osakai gyógyszerész találta ki, akinek a kínai gyógynövények jelentik a specialitását. Mennyire robbantotta fel a lakosságot a banánkúra?

Japánban az országlegnagyobb banánimpotõre negyedével megemelte a behozott banán mennyiségét, ezazonban nem szolgálta ki a kereslet igényeit, sõt még a banán ára drágább islett, de ez sem volt akadály a lakosság számára.

A banánkúra alapja, hogy reggel ébredés után megiszunk egypohár tiszta vizet és megegyünk egy banánt. A nap további részében pedigihatunk és ehetünk kedvünkre, csak az édességekrõl és a cukortartalmúfogásokról, valamint az alkoholról kell lemondanunk.

A diéta javaslatot tesz avacsora idejére, amit mindenképpen fogyasszunk el este nyolc óra elõtt, ésjavaslatot tesz a lefekvés idõpontjára, amit tegyünk meg éjfél elõtt.

A banánkúra nem köti ki a rendszeres testmozgást, így ha nincs kedvünk, akkor nem kellsportolnunk sem. A banánkúra az ismert emberek számára sem ismeretlen, KumikoMori, az egyik leghíresebb japán operaénekes hét kilót adott le a remekgyümölcskúra segítségével.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel