Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Sarka Kata titka – Így fogyott közel 20 kilót a celeb

Diéta & Táplálkozás

Sarka Kata titka – Így fogyott közel 20 kilót a celeb

Hajdú Péter felesége, Sarka Kata, sokak számára megtestesítiaz ideális nõt, alakja tökéletes, amit sok hölgy megirigyelhet. Kata életében acsinos alak nem mindig volt jelen, sõt volt idõ, amikor elhízottként tekintettmagára, ami miatt elkezdett és sikeresen végigvitt egy diétát, és a sikert azakaratereje miatt érhette el, állítja a sztárfeleség.

Kata számtalan megkeresést kap a rajongóitól, amibenmindenki arra kíváncsi hogyan, milyen étrend és milyen mozgásforma mellett sikerült ilyen jó formába kerülnie. Kata õszintén nyilatkozott diétájáról aFacebook oldalán, ahonnan tudjuk, hogy Kata fogyása sem egy egyszerû történet,és nem mentes a megpróbáltatásoktól sem.

Több diéta, és fogyókúra állt mármögötte, amit mindig félbehagyott, megszakított vagy feladott, hiszen egy-egy vétkezésseldugába dõlt egész addig munkája. Egy ilyen kudarc bekövetkeztekor határozta el,hogy ez így nem mehet tovább, és õ valóban le fog fogyni – hogy miért pontakkor és ott hozta meg ezt a döntést, azt nem tudja, de döntésének köszönhetõenmára már majdnem 20 kilóval nyom kevesebbet.

Kata 72 kilós testsúlyt hagyott maga mögött és sikerült elérnie az 55 kilót. A sikerének titka úgy látja az õszinte elkötelezõdés acéljai mellett, hogy végig kitartott és kõkeményen dolgozott a céljaiért.

Kataéppen ezért úgy látja, hogy nem is a diéta maga hozhatja el a sikert, hanem az,hogy az ember valóban be is akarja azt a diétát tartani, és tenni akar azeredményekért, és szabálykövetõen végigviszi magát a diétán – mert csak így sikerülhet.

A sztárfeleség még most sem tartja tökéletesnek az alakját ésodafigyel az étkezéseire, és arra is, hogy mit iszik. Viszont nagyon elégedettazzal az érzéssel, hogy újra jól érezheti magát a bõrében – hiszen ezértcsinálta az egészet, és ezért figyel oda a mai napig. A siker kulcsa viszontnem a diéta, hanem a kellõ elszántság!

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel