Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Szeretnéd lefogyasztani a csípődet? Íme, három biztos módszer!

Diéta & Táplálkozás

Szeretnéd lefogyasztani a csípődet? Íme, három biztos módszer!

A csípõ a nõi sziluett egyik meghatározó része, és a nõknagy része elégedetlen a csípõjével, és mindig szeretne belõle valamennyitlefaragni.

Sajnos ez egy olyan nõi testrész, ami hajlamos a felesleges zsírpárnákat begyûjteni, viszont fogyás esetén késõbb látszódik csak meg azeredmény, hiszen azt mindenki tudja már, hogy lokális fogyásra nincs lehetõség.

Viszont arra, hogy megdolgoztassuk, és igazán munkára fogjuk a csípõnket arramár számtalan lehetõség adódik, így az edzéssel könnyedén formálhatjuk ezt a kényes testtájunkat is.

„Twist run stepper” – így nevezik a legújabb amerikaiõrületet, ami idehaza még kevésbé ismert. Ez a szuper találmány képes arra,hogy 60 perc alatt 560 kalóriát is felhasználjunk, és koncentráltan edzhessük acsípõnket.

Mit jelent a gyakorlatban ez az 560 kalória? Ha szeretünk úszni,bizonyára tudjuk, hogy mennyire igénybe veszi a testet az a mozgásforma, és azúszással mindössze 425 kalóriát használhatunk fel 60 perc alatt.

A „twist runstepper” használatával már az edzés tízedik perce után aktívan égethetjük a zsírt,és az ízületek számára kíméletesen edzi meg a csípõnket annak forgatását alapulvevõ mozdulatok segítségével.

Az aerobik kedvelõinek nem kell aggódniuk a csípõméretük miatt, hiszen ennek keretében igazán hasznos edzéseket végezhetünk a teljes alakformálásérdekében.

Szuper hatásai vannak a zumbának és a capoeira óráknak, amelyek márpár alkalom után látható eredményekkel kecsegtetnek, és képesek teljesenátmozgatni a testet.

Vákuumtréning – ezt a módszert sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, ha a csípõ esik szóba. Sõt ez a módszer még a fenék és a combokalakformálását is biztosítja.

Hazánkban még kevésbé elterjedt, viszont nagyonhasznos. A mozgásforma lényege, hogy egy speciális, erre a célja kialakítottkamrában végezzük az edzést, ami képes megduplázni a mozgásunk hatékonyságát.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel