Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Szeretnél lefogyni, de nincs akaraterõd gyötörni magadat?

Diéta & Táplálkozás

Szeretnél lefogyni, de nincs akaraterõd gyötörni magadat?

Szeretnél kényelmesen fogyni? Számtalan trükköt és otthon isalkalmazható praktikát bevethetsz, de legalább ennyi fizetõs szolgáltatás közülis válogathatsz. Minden csak attól függ, hogy milyen módszer érzel magadhoz alegközelebb, mekkora súlyfelesleg van rajtad, és persze attól, hogy mennyipénzt tudsz szánni a kényelemes fogyásra.

Nem mellesleg az sem utolsó szempont a döntésnél, hogy milyen rövid idõn belül szeretnél lefogyni, hiszen az otthon alkalmazható trükkök többnyire lassabban hoznak eredményt, ellenben a pénzértmegváltott szolgáltatások akár hét nap után is hozhatnak látványos eredményt.

Az otthoni módszerekkel az ételek mennyiségével és minõségével lehet bûvészkedni. Ki kell iktatni mindent a hûtõbõl és a kamrapolcairól, ami káros, egészségtelen és kalóriadús étel. El kell kerülni acukrot, és a túlzott só fogyasztást is.

Sõt a káros ételek mellett még azt a rossz szokást is érdemes kidobni az ablakon, amit úgy hívunk, hogy lustaság. Ellenben érdemes egészséges ételeket enni, rengeteg folyadékot inni, és idõvelrendszeresen mozogni. A séta például remekük képes kikapcsolni az embert.

Más a helyzet, ha nagyon gyorsan, mondjuk egy hét alatt kéne megszabadulni akár 5 felesleges kilótól is. Ebben az esetben lehetnek hasznosaka helyi fogyást segítõ technikák. Ezek a technikák és kezelések nagyonsikeresek, mert tényleg hatékonyak, azonban hiába minden kezelés, ha utána azember nem figyel oda magára.

A fizetõs szolgáltatásokkal elérhetõ alakot akésõbbiekben mindenkinek magának kell megõriznie. Olyan szolgáltatások közül lehet válogatni, mint a masszázs, a tekercselõs kozmetikai kezelések, aklasszikus és a lézeres akupunktúra vagy éppen a gépi izommunka (ahol nem midolgozunk, a gép dolgozik rajtunk).

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel