Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Diéta & Táplálkozás

Sztárfogyások

A Való Világ televíziós show mûsor keretein belülismerhettük meg õt és ülhettünk izgatottan a képernyõ elõtt Lilu mûsorvezetésétnézve. A sztár magánélete olyannyira titokzatos volt, hogy egyszer csak aztvettük észre, hogy Lilu férjhez ment, majd hamarosan gyermeke is született.

Afelesleges kilók persze Lilu testét sem kímélték, viszont a kilók leadásaszámára igazán fontos volt, hiszen szakmájából adódóan mindig jól kellettkinéznie. Éppen ezért Lilu le is adta a felesleges kilóit.

Vajon mi volt a sikertitka, és hogyan tudta Lilu visszanyerni alakját, amivel visszatért a televízióképernyõjére? Lilu úgy nyilatkozott, hogy nagyon imád enni, és elég nehezen isparancsol magának, ha evésrõl van szó. Viszont Lilu a természetesség híve, és kerül mindenféle szintetikus anyagot és mûanyagot az életébõl, így nem bíztacsodaszerekre a fogyást.

Lilu a természetesség révén az úgynevezett Hoodiakaktuszkivonatot választotta, amit étkezések elõtt kellett a nyelve aláspriccelnie, és segített neki, hogy kordában tartsa az étvágyát.

A hazai sztár után, most nézzünk egy külföldi hírességet.Rihannáért számtalan fiatal, de még az idõsebb korosztály is rajong. Anagyszámú rajongó tábor és a hírnév miatt Rihanna különösen odafigyel azalakjára, illetve a rendszeres fellépés, turné és koncertek miatt a fiatalénekesnõnek mindenképpen meg kell õriznie vitalitását és állóképességét.Rihanna számára a tánc jelenti a megoldást, számára ez jelenti a legjobbedzést.

Alkalmanként akár 300 kalóriát is képes ledolgozni. Még olyan táncõrültrõlis tudunk, akik 12 hónap leforgása alatt 20 kilót leadott a táncos-zenésprogram segítségével. Azok az emberek, akik tánccal fogynak minden egyes napsalsáznak, keringõznek, foxtrott lépéseket járnak, és hiphopot táncolnak.

Karina Smirnoff segítségével született meg az a videó, ami 50 percen át 15táncos közremûködésével olyan edzést mutat be, amivel akár 400 kalóriát is ellehet égetni a hiphop mozdulataival, és a 329 kalóriát lehet ledolgozni akeringõ és a foxtrot segítségével.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel