Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Sztárok, akik túlzásba vitték a fogyókúrát

Diéta & Táplálkozás

Sztárok, akik túlzásba vitték a fogyókúrát

Bár manapság a teltebb modellek és hírességek is egyre jobban érvényesülnek, illetve elfogadottabbá válnak, azonban volt időszak, amikor csak a csontsovány nőket tekintették ideálnak, ennek köszönhetően pedig sajnos voltak és vannak is, akik egyenesen túlzásba vitték a fogyókúrát.

Emiatt egyesek már az anorexia tüneteit produkálták, noha tény és való, hogy léteznek olyanok, akik egyszerű alkati sajátosságaik miatt néznek ki úgy, mintha csont és bőr lennének. Az alábbiakban sorra veszünk néhány olyan hírességet, akik mostanság vagy korábban alaposan ráijesztettek drasztikus fogyásukkal a rajongóikra.

Jennifer Aniston

Jennifer Anistont a Jóbarátok Racheljeként ismerte meg a világ, és a színésznő a mai napig nem tud kiszabadulni a szerepéből, ezáltal bárhol feltűnik, az egykori sitcom bombázóját láthatjuk benne, holott azóta rengeteg filmben szerepelt már. Bár manapság sem nevezhetnénk teltnek az alakját, azonban nagyjából 45 kilósra saccolt súlya még így is jobb, mint ami a Jóbarátok idején jellemezte.

A színésznő saját maga beszélt arról egy interjúban, hogy a kérdéses sorozat forgatása rendkívül nagy nyomást és stresszt gyakorolt rá, a hirtelen jött népszerűség miatt pedig étkezési zavarai lettek, aminek köszönhetően annyira szigorúan diétázott, hogy volt idő, amikor csont és bőr lett. Szerencsére orvosi segítséggel kimászott a gödörből, de azért volt már Jennifer jobb formában is!

Katie Holmes

Elképesztő mértékben megviselte válása Katie Holmes-t, aki a kétezres évek első felében az egyik legismertebb és legsikeresebb színésznő volt, nem véletlenül vetett szemet rá Tom Cruise, azonban ebből mára semmi sem maradt, a boldog házasságból válás lett, egykori formás, de vékony alakjából pedig csontsoványság.

Ennek az oka a hírek szerint nemcsak az, hogy Katie nagyon a szívére vette a válást, hanem az is, hogy Tom Cruise oldalán és a szakítás után elveszítette önértékelését, ezáltal állandóan vékonyabb és vékonyabb szeretne lenni. Emiatt rendszeresen koplaltatja magát, állandóan diétázik, pedig már rajongói szerint sincs neki mit leadnia, hiszen ijesztően vékony.

Angelina Jolie

Ha a beteges soványság élő szobrát akarjuk felállítani, akkor azt alighanem Angelina Jolie-ról lehetne mintázni. Bár sokan úgy vélik, hogy megromlott házassága áll a háttérben, valójában azonban a színésznő már évekkel korábban túlzásba vitte a diétázást, aminek jóvoltából egyes becslések szerint a 40 kilót is alig éri el.

Ezzel pedig gyakorlatilag csak árnyéka egykori önmagának, hiszen elég csak visszaemlékezni arra az időszakra, amikor ő volt a Tomb Raider főszereplője. Lara Croftként sem volt éppen kövér, kifejezetten vékony, de formás alakja volt – akkor lehetett 45-46 kilogramm –, ennek azonban mára nyoma sincs, minden egyes friss képén rácsodálkozunk arra, hogy a színésznő gyakorlatilag csont és bőr, de kúráit ennek ellenére sem akarja abbahagyni.

Tara Reid

Aki hirtelen nem tudná hová tenni, Tara Reid a legendás Amerikai pite-sorozat szőke bombázója volt. Férfiak millióinak a szívét hódította meg, mert bájos arcához tökéletesen vékony alak társult, azonban mára ez az egész homályba merült. A csúcsról való zuhanás során ugyanis Tarának egyre súlyosabb önértékelései gondjai lettek, miközben kényszeres fogyókúrába kezdett.

Ennek köszönhetően anorexia alakult ki nála, és súlyát a legoptimistább becslések is maximum 40 kilógrammra teszik. A feneke és a melle eltűnt, csípője mintha soha nem is lett volna, az arca beesett, a kezein és a lábain pedig csak bőr van a csontokon. Túlzás nélkül félelmetes, ahogy kinéz, de akkor sem hagyja abba a folyamatos éhezést és diétát.

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel