Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Természetes anyagok a fogyás szolgálatában

Diéta & Táplálkozás

Természetes anyagok a fogyás szolgálatában

Számtalan olyan természetes alapanyag, gyógynövény és fûszerközül választhatunk, amik hatékonyan egészíthetik ki a fogyókúránkat,köszönhetõen a fogyasztó hatásuknak.

A zöld tea senki számára sem cseng ismeretlenül, ami egyremek frissítõ tea, és még a zsírsejtek elleni harcban is hasznos társ.

Segítlebontani a felesleges zsírokat, amik képesek távozni a szervezetbõl, ahelyett,hogy lerakódnának. Érdemes napi 3 csészével fogyasztani a zöld teából, amivel  már a fogyásban és a méregtelenítésben is segítségünkre lehet.

Érdemes megtanulnunk, hogyan is kell jól elkészíteni a zöld teát. A keleti mesterek javaslata alapján a szálas teát a majdnem forrásban lévõ, az éppen forrni kezdõvízzel (olyan 90-95 fok) kell nyakon önteni, amiben a teafüvek 3 percet ázhatnak, majd ízesítés nélkül kell ledönteni a nedût.

Érdemes a reggel elkészítettteát a 3 percnél tovább áztatni, így estére egy igazi nyugtató tea lesz belõle, ami garantáltan távol tartja az altatószereket és pihentetõ alvást ígér.

A zöld tea sajátos aromája mellé jöjjön egy igazi arcpirító ajánlat, ez pedig nem más, mint a csípõs paprika. Az úgynevezett kapszaicintartalma révén a csípõs paprika turbó fokozatra kapcsolja az anyagcserét. A jóhír a csípõs ízek kedvelõinek, hogy minél jobban csíp a paprika, annál jobbanfogyaszt, hiszen annál magasabb a kapszaicin tartalma.

A csípõs íz kedvelésemellett persze az is fontos, hogy bírja is az ember szervezete kezdve a szájnyálkahártyájától a gyomor és az emésztõcsatorna egészét beleértve. Az anyagcsere gyorsító hatás eredménye azonban nem marad el, mert a mínusz kilókszámában meglátszik mennyire hatásos a csípõs paprika fogyasztása.

Számtalan ember például létezni sem tud csípõs paprika nélkül, és szór belõle a levesébe,karikáz a szendvicsébe, eszi a pirítós mellé, savanyúként a pörkölthöz, desokszor még magában is elrágcsálja.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel