Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Tizenöt kilós fogyással kecsegtet az amerikai celeb sikertörténete – Ön is utána csinálhatja!

Diéta & Táplálkozás

Tizenöt kilós fogyással kecsegtet az amerikai celeb sikertörténete – Ön is utána csinálhatja!

A tengerentúl sztárjai talán irigylésre méltó életet élnek,állandóan jókedvük van, mindig jó formában vannak és makulátlan a kinézetük.Vajon mennyire fárasztó és leterhelõ ez az életforma? Errõl az oldaláról isirigylésre méltó a celeb világ?

Bizony a sztárok is emberek, hasonlókvalitásokkal, mint bármelyikünk, vagyis ugyanúgy hajlamosak lehetnek felszednipár kilót, ugyanúgy szeretik a finom falatokat, ugyanúgy fejtörést okoz nekik,hogy lendüljenek a legjobb formájukba, és számtalan diétás módszert kipróbáltak már õk is.

Kim Kardashian, amerikai celebre például az Atkins diéta módszerével szabadult meg 14 kilótól.

Kim Kardashian a híres rapper, Kanye West kedveseként kerültreflektorfénybe. Amerikában álompárként is tekintenek rájuk, akiknek idénnyáron látta meg a napvilágot elsõ gyermekük.

A terhesség következtében Kim rengeteget hízott, így irigylésre méltó alakját elveszítette, a mérleg nyelve90 kilón állt a terhesség utolsó szakaszában, ami bármelyik kismama részérõlmegengedhetetlen.

Az Atkins diétát Kim orvosi utasításra próbálta ki, és ennekköszönhetõen maradéktalanul képe volt ellátni az anyai feladatokat,szoptathatta gyermekét, és leadott alig 60 nap leforgása alatt 14 kilót.

Az Atkins diéta Kim révén töretlen sikert élvezett, pedigmár az 50-es évek óta létezett a módszer. A diéta kulcsa, hogy az elsõ idõkbenteljesen mellõzni kell a gyümölcsöt, kenyeret, tésztát, gabonát, keményítõtartalmú zöldségeket, tejet, joghurtot, túrót, kávét, teát, olajos magvakat.

A diétában csak fehér hús, tenger gyümölcsei, tojás és kis adag saláták ehetõek. Bármennyire is egyoldalúnak hangzik, Kimnek sikerült ezzel a módszerrellátványos fogyást elérnie.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel