Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Vitamindiétával élvezet a fogyás – Öt kiló mínusz egyetlen hét alatt!

Diéta & Táplálkozás

Vitamindiétával élvezet a fogyás – Öt kiló mínusz egyetlen hét alatt!

Vitamin-diétával a fogyásért – hatalmas segítséget jelent aszervezet számára a megfelelõ mennyiségû vitamin és antioxidáns fogyasztása,hiszen ezek a szervezet ellenálló képességének edzése mellett, a feleslegeskilók leadásában is nagy segítségünkre vannak. Válasszunk is bármilyen diétásétrendet, kiegészítésképpen együnk mellette rengeteg zöldséget és gyümölcsöt.

A C-vitamin, mint a leghatékonyabb immunerõsítõ mégfogyasztó hatású is, segíti a zsírégetést. Éppen ezért bátran válasszuk abrokkolit, paprikát, kivit és a citrusféléket. Mielőtt leülnénk enni érdemes meginnunk egy pohár citromos vizet vagy megennünk egy citromot annak érdekében,hogy a szervezet csak a szükséges tápanyagokat használja fel abból, amitmegettünk, és a többi felesleg könnyedén távozzon a szerzetünkbõl.

A B-vitaminok a stressz kezelés támogatása révén segítik afogyást, hiszen a B1-, B6- és B12-vitaminok a stressz csökkentésével a felesleges kilók leadását is segítik. Éppen ezért bátran fogyaszthatunk rizst,zabpelyhet, csirkét, krumplit, tojást, halat és tejtermékeket.

A D-vitamin ugyancsak kihagyhatatlan a vitamin-diétából,mert bár a pontos oka nem ismert, de a kellő D-vitamin fogyasztása segít leadnia felesleges súlyt, sõt ha túl keveset veszünk magunkhoz ebbõl a vitaminból,akkor akadályokba ütközik a zsírégetés, és teret kap a zsírraktározás. Éppenezért bátran fogyasszunk halat, tojást és tejterméket.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel