Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Zsírégetés csodabogyókkal

Diéta & Táplálkozás

Zsírégetés csodabogyókkal

A fogyni vágyók hajlamosak minden lehetõséget megragadni, ha felesleges kilók leadásáról van szó; fõleg akkor, ha már jó idejepróbálkoznak a súlycsökkentés kemény feladatával. Ilyenkor gyakorta nyúlnak azemberek a fogyást ígérõ táplálék-kiegészítõk után.

A csodaporok és pirulák azonban csak ígérik a vágyott eredményt, de az esetek nagyobb százalékában teljesen eredménytelen a fogyasztásuk.

Sajnos sok esetben találkozhatunk olyan fogyókúrás szerekkel, amirõl nincs is semmilyen egyéb információforrásunk, csak maga agyártó és a forgalmazó cég által közzétett adat. Ez nagyon sok veszélyt isrejthet magában, és akár a szervezetünket is károsíthatja.

Mégis hogyan lehet az óriási kínálatban megtalálni azokat a termékeket, amik tényleg tudnak segíteni, amik tényleg támogatják a fogyást, és nem veszélyeztetik az ember egészségét? Mivel állunk valójában szemben, és mit kockáztatunk, ha rossz termékbe futunk?

Számtalan hátránya van a csodabogyóknak: nem hoznak eredményt, drágák, egészségre károsak, betegségeket is okozhatnak, amit aztán utána kezeltetni szükséges. A kockázat nem kevés.

A teljes körû tájékoztatásnak pedig minden esetben meg kell történnie a fogyasztó termékek esetében is, ahogya gyógyszerek esetében is részletesen ismerteti a betegtájékoztató a teendõket.

Ha kockázatot is vállalunk, az anyagi kár a legkevesebb, szemben azzal, ha azegészségünkkel történik valami – vallja a dietetikus szakember, Györki Niké is.

A fogyasztó szerek nem tesznek csodát, nem képesek a lefogyasztania fotelban ücsörgõ túlsúlyos embereket. A zsírpárna nem olvad csak úgy el, minta napsütésben a hóember. Ha fogyás a célunk, akkor fel kell hagynunk a kényelmes életmóddal, és el kell kezdenünk mozogni.

Sajnos a fogyasztó szerek kockázatait ténylegesen mérlegelni kell, mert ha az ember olyan terméket választ, amirõl nincs kellõ információja,akkor nagyobb kockázatot vállal, mintha náthás és influenzás emberektársaságában mindenkit jól megölelget.

Olyan súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak az engedély nélküli fogyasztó szerek, mint az alvászavar,ingerültség, depresszió. Ezek olyan komoly kockázatok, amik kimerítik azembert, és ez által még a vágyott fogyást is hátráltatják.

A fogyókúrásszerekkel gyakran probléma, hogy nem ajánl semmilyen diétát, semmilyen kalóriakorlátot.

Így valamilyen káros úton blokkolja a szervezetben az elfogyasztott tápanyagok felszívódását, ami nem csak a zsírokra terjed ki,hanem minden más fontos tápanyagra is, amit elfogyasztunk, és amire a szervezetünknek ténylegesen szüksége van.

Vagyis legyengül a szervezet, és olyan mellékhatásokat vehetünk észre, mint a gombásodás, a hajhullás, a körömfolyamatos töredezése, és még ki tudja, milyen egészségügyi gondok jöhetnek afogyasztó szerek miatt.

Sajnos még a halálozás sem kizárt, hiszen olyanfogyasztó csodaszer is létezik, ami clenbuterolt tartalmaz, ami viszont egydoppingszer, és túladagolva halált okozhat.

Ha minden fenti ismeret és érv ellenére is úgy látod, hogyneked nem megy ilyen külsõ segítség nélkül a fogyás, és mindenképpen szükséged van valamilyen pirulára és bogyóra, ami támogatja a fogyásodat, akkor alegjobb, ha szakemberhez fordulsz.

A dietetikusok tisztában vannak az elérhetõfogyasztó szerek kínálatával és az egyéni sajátosságokat figyelembe véve ajánlhatétrendet és csodabogyót.

Bármilyen fogyasztó szer mellett is dönts, azt ne az internetrõl vásárold meg, és ne olyan gyártótól és forgalmazótól, amit senkisem ismer a környezetedben.

Ne dõlj be olyan terméknek, ami jelentõs fogyást ígér potom áron, ilyen hidd el, hogy nem létezik. Inkább menj el a közelipatikába, és beszélj a terveidrõl a gyógyszerésszel, õ biztosan ajánl majdszámodra olyan terméket, ami biztonságos és szervezet számára sem káros.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel