Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Zsírégetés és méregtelenítés ősszel, természetes módon

Diéta & Táplálkozás

Zsírégetés és méregtelenítés ősszel, természetes módon

Az õsz beköszöntével, felkészítve a szervezetünket és azimmunrendszerünket a téli idõszakra, érdemes méregtelenítõ kúrába kezdenünk,hiszen ez egy remek lehetõség arra, hogy felkészülten várjuk a nyirkos és hidegidõjárási viszonyokat.

Mi sem egyszerűbb az őszi méregtelenítésnél, mint a szezonális gyümölcsök fogyasztása, hiszen ennyi pont elég az immunrendszerfelturbózásához, és a felesleges salakanyagok eltávolításához. Vegyük sorra,mik az õszi szezon gyümölcsei, amik igazi méregtelenítõk lesznek számunkra.

A szőlő remek vértisztító, rostban gazdag, ami az egyiklegjobb béltakarító alapanyag, és ráadásul egy könnyen emészthetõ gyümölcsrõlbeszélünk, így garantált a szervezet teljes körû átmosása.

A körte is remekül tisztítja a bensőnket, amit salaktalanítás idején még az orvosaink iselõszeretettel ajánlanak számunkra egy-egy méregtelenítés idején.

A szilva igazi emésztés- és anyagcseregyorsító, így akár reggel éhgyomorra is bátranehetjük, hisz remekül fokozza a bélmûködést. Mindemellett még vízhajtó, remekimmunerõsítõ, és serkenti a máj és a vesék mûködését. Az almát sem hagyhatjukki a sorból, mint igazi õszi gyümölcsöt, hisz segíti a méregtelenítést, de méga zsír lebontását is.

Este és reggel minimum egy-egy alma elrágcsálásával, öt kilóval is könnyebbek lehetünk 14 nap leforgása alatt. Nem feledkezhetünk meg adióról sem, ami segítségünkre van a vérnyomásunk és a koleszterinünk kordábantartásában, de E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, amivelméregteleníthetünk és fogyhatunk is.

A füge is egy remek salaktalanító gyümölcs, viszont azt nem szabad elfelejtenünk, hogy a füge mellé rengeteg folyadékotkell innunk.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Diéta & Táplálkozás

Fel