Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Amikor a vékonyság nem elvárás, hanem átok

Egészség & Életmód

Amikor a vékonyság nem elvárás, hanem átok

Sokan a fogyást tûzik ki célként az életmódváltásuk zászlajára, azonban érdemes azokról is beszélnünk, akiknek a hízás jelenti a vágyott célt.

A cikkünkben bemutatjuk nektek Vikit, aki ilyen problémával küzd.Hiszen az is jelenthet gondot, ha nem rendelkezünk azzal a kis mennyiségû felesleggel, ami a szervezetünket szükség esetén megóvhatja a külsõ káros behatásoktól.

Viki legnagyobb testsúlya 47 kiló volt, pedig 161 cm magas.Egy-egy hízóprogram segítségével sikerült feltornásznia a súlyát 47 kilóra,viszont pár nap alatt le is adta a felszedett kilókat.

Amikor a legkisebb testsúlyával 39 kilót nyomott, úgy festett, mint aki anorexiás, holott pszichológusuk által igazoltan semmilyen evésproblémával nem küzdött.

A pszichológus mellett dietetikusok segítségét is igénybe vette már Viki, és jópár kivizsgálás is áll mögötte. A megfelelõ vitamin és ásványi anyagellátottság érdekében számtalan vitamint és étrend kiegészítõ tablettákat szed,pedig elmondása szerint sokat eszik, viszont nem tud hízni.

Vikinek örökölt vékonysággal kell élnie az életét az orvosokszerint, ami nem jelent nagy segítséget a lánynak.

Hiszen nem csak az öltözködés okoz neki fejtörést a már-már túlságosan is vékony alakja miatt,hanem olyan egészségügyi problémák is megtalálják, mint a hormonháztartás zavara, mint például a menstruációs ciklusában jelentkezõ problémák.

Sõt, alány 19 éves, amikor már az anyaság is elõtérbe kerülhet az életében, viszont amíg Viki el nem éri az 55 kilót – a 161 cm-es magasságához viszonyítva – addig kevés esélye van a teherbeesésre.

Viki eddig egyedül természetgyógyász segítségét nem vettemég igénybe a problémája megoldásában. Megérhet egy próbát, hogy akupunktúrás kezelésben vegyen részt, hiszen sokaknak segít a testsúly csökkentésében ez amódszer, és számos egészségügyi nehézségbõl kilábalhatunk egy hozzáértõtermészetgyógyász támogatásával.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel