Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Beautyrobic – Szexi zsírégetés nőknek

Egészség & Életmód

Beautyrobic – Szexi zsírégetés nőknek

Számtalan alternatív mozgásforma közül választhatunk, haszeretnénk rendszeresen mozogni, ha szeretnénk változatos formában edzeni. A mozgás tudjuk, hogy elengedhetetlen.

A Beutyrobic, egy olyan szexi zsírégetésiforma, ami azokat a nõket célozza, akiknek az alakformálás mellett az isfontos, hogy igazán nõiesek legyenek.

A Beautyrobic egy olyan új mozgásforma, amiben számtalanvonzó és szenvedélyes mozdulat is helyet kapott, így nem csak a testüket formálhatják a hölgyek ezzel az edzéssel, hanem az önértékelésüket és avonzerejüket is növelhetik a nõiességük kihangsúlyozásával.

Békési Brigitta,magyar táncosnõ álmodta meg ezt az újfajta programot, amiben találkozik a tánc,az alakformálás, az aerobic, és segít a nõknek visszatalálni a nõi énjükhöz.

Egy ilyen edzés, egy ilyen alkalom igazán különleges aspeciális gyakorlatoknak köszönhetõen. A gyakorlatokkal fejleszthetõ az izomzat, és kihangsúlyozható a hölgyek nõiessége.

Az edzés rész az asalaktalanító hatású olajkeverék is, amikkel a nõk bekenik a testüket azedzések elõtt, így az izzadás révén is igazán hatékony alakformálás érhetõ el.

A másik hasznos összetevõje a mozgásformának, hogy a termet 30 fokra fûtik fel,így igazán hatékony zsírégetés mehet végbe a magasabb hõfoknak köszönhetõen.

További specialitás a terem megvilágítása, ami egy kellemes hangulatvilágításannak érdekében, hogy még a legszégyenlõsebb nõk is igazán élvezettelhajthassák végre az edzés gyakorlatait.

Az alkalmak elsõ felében táncolnak, ésszenvedélyes mozdulatokkal edzenek a hölgyek, a második felében pedig azerõsítésre és az alakjukat formáló mozdulatokra koncentrálnak. A hölgyek egy igazán intenzív, átgondoltan felépített és hatékony zsírégetõ programon vehetnek részt, ami rendkívül élvezetes is.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel