Connect with us

Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Dr. Jeffry Life sikertörténete: Hatvan évesen vált izompacsirta a háziorvosból

Egészség & Életmód

Dr. Jeffry Life sikertörténete: Hatvan évesen vált izompacsirta a háziorvosból

Jobb késõbb, mint soha – állítja a régi mondásunk. Bármilyenváltozás elõtt is állunk, bármilyen kérdés eldöntésén is vívódunk, egy biztos,az életkor nem lehet akadály.

A fogyókúrának és az alakformálásnak sem szabhat határt az életkor, és errõl tesz tanúbizonyságot az 59 éves, Dr. Jeffry Lifesikere, aki 1997-ben döntötte el, hogy áttér az egészségesebb életmódra, ésizmosabb, feszesebb test tulajdonosa akar lenni.

Jeffry orvosként, háziorvosként praktizált, jelentõs túlsúlyából eredõen elég erõtlen volt, állóképessége és teherbírása rendkívülalacsony szinten állt, szervezete általános egészségi státuszáról nem isbeszélve.

Jeffry úgy mesél errõl az állapotról, hogy meg kellett élnie, milyenis az, amikor az ember a hason felgyülemlett úszógumik miatt már a cipõfelvételét, és a cipõfûzõ bekötését is egyfajta edzésnek éli meg, és szuszogtõle.

Az orvosnak minden fájt, az izmai, az ízületei, rossz volt a közérzete. Jeffry tükörképe pedig egy komor öregúr képét mutatta. Ez volt az a pont,amikor a férfi eldöntötte, hogy változtatnia kell a jelenlegi helyzetén.

Majdnem 60 évesen, orvos léte ellenére, Jeffry elégbizonytalan volt, hogy a döntés megszületése után, most mégis mit is kénetenni, mi legyen az elsõ lépés. A férfi elkezdett fitneszmagazinokat olvasni,és ekkor fedezett fel egy kiírást, ami a fizikai átalakulás versenyt hirdetteki.

Ez lett Jeffry motivációja, és ekkor kezdte el ténylegesen a zsírszegény diétáját, amiket táplálék-kiegészítõkkel támogatott meg, és egy igen erõtpróbáló edzésbe fogott egy haditengerészeti edzõ segítségével.

Az eredménylenyûgözõ volt, hiszen egy év után Jeffry nyerte meg azt a bizonyos versenyt,ami kezdetben a motivációt jelentette számára.

Az élete teljesen megváltozott,párkapcsolata kivirágzott, hatalmas energia dúlt benne, vitalitása az egekbenvolt, rendkívül fiatalos és vidám lett; ezzel pedig búcsút intett annak akomor, kövér öregúrnak, akit a tükörben látott.

Jeffry sikere is bizonyítja,hogy jobb késõbb belevágni a céljaink megvalósításába, mint soha; és idõsebbkorba lépve sem jelenthet semmi akadályt az átalakulás során.

 

Teljes írás
Olvasd el ezeket is:

További cikkek innen: Egészség & Életmód

Fel